UPDATE. Accident grav Un microbuz s-a răsturnat încercând să evite un biciclist. A fost solicitat elicopterul SMURD

 
Un accident s-a produs astăzi în localitatea Izimşa, între localităţile Vânju Mare (judeţul Mehedinţi) şi Calafat (judeţul Dolj). Un microbuz a lovit un cap de pod. Şase persoane au fost rănite, dintre care două sunt în stare gravă. Şoferul a fost cel mai puţin rănit, el a fost cel care a scos victimele din microbuz.

 Accidentul s-a produs după ce un microbuz care transporta călători ar fi încercat să evite un biciclist şi a lovit un cap de pod, potrivit IJP Mehedinţi, relatează Romaniatv.net. Şase persoane au fost rănite, iar două persoane se află în stop cardiorespirator. Cinci dintre victime se aflau în microbuz, iar cea de-a şasea este biciclista, pe care şoferul a încercat să o evite. Medicii din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi, sosiţi la locul accidentului, au solicitat şi un elicopter SMURD de la Craiova care să preia cele două victime, pentru a le transporta la Spitalul din Craiova.

UPDATE, ora 10.45
Din păcate, pentru cele două persoane grav rănite în accidentul produs în județul Mehedinți a fost prea târziu decedând la scurt timp. O femeie care avea mai multe traumatisme a fost preluată de elicopterul SMURD solicitat la fața locului, urmând să fie dusă la Craiova.

Sursa: Romaniatv.net

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tragedie. Accident rutier cu doi decedați și mai multe persoane rănite

05 Mar 2017 5090

Grav accident de circulație. Trei morți. Doi sunt șoferii mașinilor implicate. Cum a fost posibilă tragedia dimineții

20 Nov 2016 4223

Accident grav Microbuz spulberat de un vitezoman băut. Un mort și doi răniți

11 Mar 2016 3552

Accident grav. Doi morţi. 7 răniţi se zbat între viaţă şi moarte. Răniţii sunt cetăţeni bulgari

02 Dec 2015 2419