Un muncitor care lucra pe Autostrada A1 a murit lovit de un trăznet

 
Vijelia care s-a produs în această după-amiază, în judeţul Hunedoara, a făcut o victimă. Un bărbat de 49 de ani, angajat al firmei care construieşte tronsonul Deva-Ilia al Autostrăzii A1, a murit după ce a fost lovit de un trăznet. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, căpitanul Bogdan Dănăiaţă, "echipajul SMURD a fost solicitat pentru a acorda primul ajutor bărbatului de 49 de ani lovit de un fulger. Din păcate, bărbatul era decedat".
Colegii bărbatului le-au declarat inspectorilor ITM sosiţi la locul incidentului că nori negri au acoperit cerul aproape instantaneu şi a început să fulgere. Bărbatul a fost lovit de trăsnet în timp ce mergea să se adăpostescă, iar colegii săi au cerut ajutor la 112. Un alt trăsnet a lovit la câteva sute de metri, într-o claie de fân care a fost mistuită de foc.
"Pompierii hunedoreni au mai intervenit în mai multe zone din judeţ pentru a îndepărta de pe carosabil mai multe crengi de copaci rupte din cauza vijeliei. Din fericire, nu au fost înregistrate pagube materiale", a spus purtătorul de cuvânt al ISU.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța. Antrenorul Ion Crăciun a urcat la ceruri „O mare pierdere! A iubit handbalul enorm, la fel ca pe familia sa!“

14 Jul 2023 1908

Eveniment neobișnuit Biserică, lovită de trăznet, în municipiul Satu Mare. Pompierii au intervenit

01 Sep 2020 1398

Vremea rea face victime. Un cioban a murit după ce a fost lovit de trăznet. Unde s-a întâmplat nenorocirea

02 Jun 2018 2269