Un nou atac liberal la adresa primarului Decebal Făgădău pe tema spaţiilor verzi din Constanţa

 
 
Organizația Municipală Constanța a Partidului Național Liberal a inițiat, la finele lunii mai, campania intitulată „Orașul poartă semnătura ta!”, prin care își propunea ca, într-un timp de șase luni, să afle de la constănțeni care sunt problemele reale ale municipiului, cum percep aceștia acțiunile administrației publice sau care sunt proiectele prioritare pentru Constanța.
La două luni de la demararea campaniei liberale, mii de constănțeni susțin că orașul în care trăiesc se sufocă sub betoane și are nevoie de mai mult spațiu verde. Ignorați constant de administrația publică și de primarul Decebal Făgădău, oamenii consideră că dezvoltarea spațiilor verzi este prioritară pentru municipiul Constanța.
 „De zece ani de când face parte din administrația locală, Decebal Făgădău a refuzat să îi asculte pe oamenii pe care susține că îi reprezintă. A închis primăria pentru cetățean și a lucrat doar pentru apropiații lui și ai celor doi viceprimari cu atribuții secrete, numai de ei știute. A fost nevoie de mai puțin de două luni, timp în care ne-am consultat cu constănțenii, să aflăm că distrugerea spațiilor verzi de către administrația Făgădău este echivalentă cu distrugerea orașului și că trebuie să facem ceva concret în acest sens”, susține coordonatorul politic al Organizației Municipale PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.
Numărul mare de oameni care asistă neputincioși la degradarea zilnică a orașului în care trăiesc și care au renunțat să mai creadă în capacitatea administrației publice de a rezolva probleme a fost motivul principal pentru care consilierii locali ai Partidului Național Liberal au realizat și depus un proiect de hotărâre care prevede înființarea unui Registru al Spațiilor Verzi și dezvoltarea spațiului verde al orașului cu minim 300 hectare.
Campania <<Orașul poartă semnătura ta!>> continuă și tot ceea ce ne vor semnala constănțenii va fi transpus în documente care vor ajunge pe masa primarului și a Consiliului Local Municipal Constanța. Dacă Decebal Făgădău nu vrea să asculte strada, vom aduce noi strada la el ”, afirmă Septimiu Bourceanu.
Acesta mai spune că primarul Decebal Făgădău are toate pârghiile să pună în practică proiectul liberalilor, dar trebuie să și vrea sau, nu în ultimul rând, să fie lăsat de anturaj. „Primarul Decebal Făgădău trebuie să aleagă între sănătatea constănțenilor și obligațiile față de acoliții săi care, prin nenumărate construcții haotice, nu fac altceva decât să contribuie la distrugerea Constanței”, consideră coordonatorul politic al Organizației municipale PNL Constanța.  
Până în acest moment, proiectul depus de consilierii locali liberali nu se află pe ordinea de zi a ședinței CLM anunțată pentru data de 31 iulie a.c., ora 12.00.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu dezbătute cu cei doi candidați PNL

16 Apr 2024 245

Surse Cătălin Cîrstoiu depune săptămâna viitoare candidatura pentru funcţia de primar general al Capitalei

15 Apr 2024 431

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria București, Cătălin Cîrstoiu, exclude o retragere a sa din cursa pentru fotoliul de primar

15 Apr 2024 383

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu

15 Apr 2024 461

Proiect PNL pentru a completarea Legea Cooperativelor Agricole nr. 566/2004!

14 Apr 2024 419

Tulcea Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, susţine dezvoltarea infrastructurii porturilor de la Dunăre

13 Apr 2024 392

LIVE TEXT + VIDEO PNL Tulcea își prezintă, azi, echipa în perspectiva alegerilor din acest an. Printre invitați se află și Nicolae Ciucă

13 Apr 2024 695

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 792

Președintele PNL, Nicolae Ciucă „Sunt sigur că, pe 9 iunie, echipa liberală din Constanța va ieși învingătoare“

12 Apr 2024 633

Primarul comunei Peștera, județul Constanța, Nicoleta Vrabie, a intrat în PNL. Candidează pentru un nou mandat (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 603

Cine sunt candidații PNL la primăriile din județul Constanța. Lista oficială (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 1794

LIVE VIDEO+TEXT Liderii PNL sunt prezenți la Constanța la lansarea candidaților partidului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 1163

Consultare publică Regulamentul de organizare și funcționare al comisiei de repartizare a locuințelor din fondul locativ de stat din municipiul Constanța destinate închirierii (DOCUMENT)

12 Apr 2024 519

Comisia pentru buget-finanţe a Camerei Deputaţilor va lucra online până la finalul actualei sesiuni parlamentare

11 Apr 2024 363

ZIUA LIVE Septimiu Bourceanu (PNL) - „Dacă la Constanța era blat, PSD nu avea contracandidați"! (VIDEO)

10 Apr 2024 686