Stiri calde

Un nou atac liberal la adresa primarului Decebal Făgădău pe tema spaţiilor verzi din Constanţa

 
 
Organizația Municipală Constanța a Partidului Național Liberal a inițiat, la finele lunii mai, campania intitulată „Orașul poartă semnătura ta!”, prin care își propunea ca, într-un timp de șase luni, să afle de la constănțeni care sunt problemele reale ale municipiului, cum percep aceștia acțiunile administrației publice sau care sunt proiectele prioritare pentru Constanța.
La două luni de la demararea campaniei liberale, mii de constănțeni susțin că orașul în care trăiesc se sufocă sub betoane și are nevoie de mai mult spațiu verde. Ignorați constant de administrația publică și de primarul Decebal Făgădău, oamenii consideră că dezvoltarea spațiilor verzi este prioritară pentru municipiul Constanța.
 „De zece ani de când face parte din administrația locală, Decebal Făgădău a refuzat să îi asculte pe oamenii pe care susține că îi reprezintă. A închis primăria pentru cetățean și a lucrat doar pentru apropiații lui și ai celor doi viceprimari cu atribuții secrete, numai de ei știute. A fost nevoie de mai puțin de două luni, timp în care ne-am consultat cu constănțenii, să aflăm că distrugerea spațiilor verzi de către administrația Făgădău este echivalentă cu distrugerea orașului și că trebuie să facem ceva concret în acest sens”, susține coordonatorul politic al Organizației Municipale PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.
Numărul mare de oameni care asistă neputincioși la degradarea zilnică a orașului în care trăiesc și care au renunțat să mai creadă în capacitatea administrației publice de a rezolva probleme a fost motivul principal pentru care consilierii locali ai Partidului Național Liberal au realizat și depus un proiect de hotărâre care prevede înființarea unui Registru al Spațiilor Verzi și dezvoltarea spațiului verde al orașului cu minim 300 hectare.
Campania <<Orașul poartă semnătura ta!>> continuă și tot ceea ce ne vor semnala constănțenii va fi transpus în documente care vor ajunge pe masa primarului și a Consiliului Local Municipal Constanța. Dacă Decebal Făgădău nu vrea să asculte strada, vom aduce noi strada la el ”, afirmă Septimiu Bourceanu.
Acesta mai spune că primarul Decebal Făgădău are toate pârghiile să pună în practică proiectul liberalilor, dar trebuie să și vrea sau, nu în ultimul rând, să fie lăsat de anturaj. „Primarul Decebal Făgădău trebuie să aleagă între sănătatea constănțenilor și obligațiile față de acoliții săi care, prin nenumărate construcții haotice, nu fac altceva decât să contribuie la distrugerea Constanței”, consideră coordonatorul politic al Organizației municipale PNL Constanța.  
Până în acest moment, proiectul depus de consilierii locali liberali nu se află pe ordinea de zi a ședinței CLM anunțată pentru data de 31 iulie a.c., ora 12.00.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi "Șefii din Jandarmerie trebuie să demisioneze de urgență"

23 May 2019 392

O bolnavă psihic ameninţă cu sinuciderea la Constanţa

23 May 2019 560

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „PNL este ferm împotriva dublului standard, PSD a votat pentru a permite discriminări ale românilor”

22 May 2019 606

Liberalii îi cheamă pe români să voteze şi la referendum Siegfried Mureşan, candidat PNL pentru Parlamentul European, s-a întâlnit cu locuitorii oraşului Năvodari

21 May 2019 502

Europarlamentarul Marian-Jean Marinescu, prezent la Constanţa. Liberalul a vorbit despre dublul standard

16 May 2019 414

Siegfried Mureşan (PNL) - „Ne vom lupta ca fondurile europene să contribuie mai mult la creşterea nivelului de trai al românilor“

16 May 2019 505

Siegfried Mureşan, prezent la Constanţa. Ce puncte se regăsesc în programul electoral al PNL pentru alegerile europarlamentare (galerie foto)

11 May 2019 537

Petiție înaintată Prefectului Județului Constanța pentru realizarea unui sens giratoriu la intersecția DN22 cu DJ226, zona Lumina

09 May 2019 595

Robert Turcescu „La mulți ani, Europa!” De unde vine numele bătrânului continent?

09 May 2019 488

Victor Ponta "PNL vrea la guvernare, dar nu e pregătit! E opinia unui fost premier"

09 May 2019 519

În timp ce liberalii îi cer demisia Babu a zburat la Berlin să „fure“ secretele oraşului inteligent

08 May 2019 1215

Klaus Iohannis și PNL, în elita europeană

07 May 2019 542

Plenul Senatului l-a numit pe Cristian Deliorga judecător la Curtea Constituţională

07 May 2019 776

Gheorghe Stan a fost validat de Camera Deputaţilor pentru funcţia de judecător la CCR

07 May 2019 320

Raport de admitere pentru trei din cei patru candidaţi înscrişi pentru un mandat de judecător la CCR. Cine sunt aceștia

07 May 2019 385