Un nou caz de sechestrare și abuz sexual șochează America

   Fernando Richter, în vârstă de 34 de ani și soția acestuia, Sophia Richter de 32 de ani, au fost acuzați de abuz și răpire a celor trei fete ale lor.
   Poliția din Arizona, USA, a  spun că  surorile au fost ținute captive în condiții inumane timp  de doi ani, de către mama și de tatăl lor vitreg, în orașul Tucson.
   Anchetatorii au spun că două dintre fete, în vârstă de 12 și 13, au reușit să fugă pe un geam, și au alertat un vecin, după ce tatăl lor vitreg a încercat să le atace cu un cuțit.
   Ofițerii au găsit în una dintre camere o altă fată, în vârstă de 17 ani. Toate trei erau subnutrite și murdare. Acestea au declarat poliției că nu au mai făcut baie de șase luni. De asemenea, ele au spus ofițerilor că au fost ținute separat și nu s-au mai văzut de aproape doi ani.
     Fernando Richter și  mama lor au fost acuzați de abuz emoțional și fizic, răpire și sechestrare de minori,  bărbatul fiind acuzat și de abuz sexual. 
    Fetele ar fi fost ținut sub supraveghere 24 de ore, cu un sistem de alarmă, iar camerele erau izolate fonic. Toate mișcările le erau supravegheate, iar petru a acoperi orice strigăt, familia obișnuia să lase muzica pornită.
   Momentan, fetele se află sub supravegherea medicilor și a psihologilor, iar judecătorii urmează să decidă pedeapsa celor doi.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.