Stiri calde

UPDATE 3 Un nou termen de judecată pentru Nicușor Constantinescu (video)

Astăzi, la Tribunalul Constanța va avea loc primul termen în dosarul în care fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost deferit justiției de procurorul DNA Andrei Bodean, alături de fostul consilier al șefului CJC și producător general al TVR, Cristian Bogdan Zgabercea.
 
Acesta este primul termen în care judecător este Antoneta Ardeleanu, președintele Secției Penale din cadrul Tribunalului Constanța, după ce judecătoarea Iulia Cezara Suciu a formulat o cerere de abținere. 

UPDATE 3
„Am primit mesaje de la șeful CJC prin care îmi cerea să o demit pe doamna Tăicuțu. Nicușor se afla atunci în Statele Unite. Nu am ținut cont de spusele sale. I-am arătat mesajele și doamnei Felicia. Am primit multe mesaje atunci și nu mai știu care era starea lui Nicușor Constantinescu la acea vreme. Am fost în America și am lămurit aceste aspecte.
 
Eu le-am cerut angajaților CJC să își facp treaba cum scrie la carte, indiferent de ce vor alții. Am redus numărul de mașini din parcul auto al CJC, așa cum scrie la lege. Parcul a fost redus la șase mașini. Acest lucru s-a făcut la cererea doamnei Tăicuțu, iar eu am semnat documentul necesar în acest sens.. Cu președintele nu am avut nicio discuție pe această temă. Președintele avea interdicție prin control judiciar“, a mai spus astăzi Cristinel Dragomir în fața instanței. 

UPDATE 2
„În privința deciziilor pe care eu le-am luat, nu a contat decât rațiunea și conștiința mea. Toate deciziile care au fost luat în absența lui Nicușor Constantinescu mi-au aparținut, fără să fiu influențat de nimeni. Eu am fost și în America, după ce Nicușor a fost operat, unde am discutat acest aspect. Cât răspund eu, eu iau decizii“, a afirma Cristinel Dragomir la instanță.
 
„Vă pot spune că atât timp cât am lucrat cu doamna Tăicuțu am avut o colaborare foarte bună. Am luat deciziile de comun acord. Nu am impus să se execute ceva, decât ce scrie în lege“, a completat Dragomir.
 
„Eu am rugat-o pe Felicia Tăicuțu să intre în concendiu de odihnă. Și asta având în vedere situația de la momentul respectiv, am considerat că era cel mai bun lucru. Dacă nu, oricum îl pierdea. Și de comun acord, domna Felicia a intrat în concediu de odihnă. În general, relațiile între președintele CJC și angajați erau bune“, a mai spus fostul vicepreședinte al CJC.
 
„În cazul doamnei Tăicuțu, situația nu mai era ca înainte. Era nemulțumire din partea ei. Nu știu exact de unde au apărut aceste nemulțumiri. Poate lipsa de dialog și modalitate de lucru“, a completat Dragomir.
 
„Contractul HCM l-am semnat eu. De fapt urma să-l semnez eu după ce semnau direcțiile de profil din CJC. Pentru că Direcția Economică a pus refuz, nu am mai semnat contractul de finanțare și am urmat procedurile legale. După controlul ANAF s-a stabilit că refuzul de viză a fost întemeiat“, spune Cristinel Dragomir.
 
 
„Din câte știu, refuzul de viză nu l-a dat doamna Tăicuțu, ci un alt angajat. Acest contract nu există. Nu a îndeplinit condițiile legale. Menționez că nu s-a finalizat nici un contract pentru că așa au fost instrucțiunile ANAF. Nu am luat parte la nicio discuție dintre doaman Tăicuțu și șeful CJC. Președintele se supăra aproape zilnic și pe mine, dar eu mi-am văzut de treabă“, a mai adăugat fostul adjunct al lui Nicușor Constantinescu. 


UPDATE 1
În aceste momente, la Tribunalul Constanța este audiat, în calitate de martor și fostul vicepreședinte al CJC, Cristinel Dragomir. 


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ÎCCJ Nicuşor Daniel Constantinescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Decizia este definitivă

11 Jul 2019 2247

Fostul preşedinte al CJ Constanţa ar putea afla sentinţa finală în dosarul în care a fost condamnat la 15 ani de închisoare

10 Jul 2019 960

ÎCCJ Noutăţi cu privire la dosarul în care Nicuşor Constantinescu a fost condamnat la 15 ani de închisoare

13 Jun 2019 1558

Ce a decis ÎCCJ cu privire la dosarul în care Nicuşor Constantinescu a fost condamnat la 15 ani de închisoare

07 Jun 2019 1666

Legătura avocatei lui Răzvan Ciobanu cu Nicușor Daniel Constantinescu. Cum l-a ajutat pe fostul șef al CJC

18 May 2019 1516

ÎCCJ Noutăţi în dosarul în care Nicuşor Constantinescu a fost condamnat la 15 ani de închisoare

17 May 2019 1149

O nouă condamnare pentru Nicuşor Constantinescu. Dosarul are legătură cu elicopterul prăbuşit în lacul Siutghiol

09 May 2019 933

Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul şef CJ Constanţa, condamnat în dosarul elicopterului prăbuşit în lacul Siutghiol

08 May 2019 4576

Oficial DNA Constanţa! Ce au spus procurorii cu privire la noul dosar în care este cercetat Nicuşor Constantinescu

15 Apr 2019 598

Nicuşor Constantinescu, prezent la DNA Constanţa (galerie foto+video)

15 Apr 2019 1426

Soluția pe larg Curtea de Apel Constanța a decis. Câți ani stă Nicușor Constantinescu după gratii

10 Apr 2019 1492

Curtea de Apel Constanța a decis contopirea pedepselor lui Nicușor Constantinescu. Ce soluție a dat

09 Apr 2019 1506

Peste un milion de lei trebuie să recupereze CJC de la Nicuşor Constantinescu. Cât a recuperat până în prezent

05 Apr 2019 1355

Nicuşor Constantinescu cere revizuirea dosarului privind presupusa subfinanţare a Centrului Militar Zonal Constanţa. Dosarul, amânat

29 Mar 2019 558

Dosarul elicopterului prăbuşit în lacul Siutghiol, azi, în atenţia judecătorilor

25 Mar 2019 938