UPDATE 3 Un nou termen de judecată pentru Nicușor Constantinescu (video)

Astăzi, la Tribunalul Constanța va avea loc primul termen în dosarul în care fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost deferit justiției de procurorul DNA Andrei Bodean, alături de fostul consilier al șefului CJC și producător general al TVR, Cristian Bogdan Zgabercea.
 
Acesta este primul termen în care judecător este Antoneta Ardeleanu, președintele Secției Penale din cadrul Tribunalului Constanța, după ce judecătoarea Iulia Cezara Suciu a formulat o cerere de abținere. 

UPDATE 3
„Am primit mesaje de la șeful CJC prin care îmi cerea să o demit pe doamna Tăicuțu. Nicușor se afla atunci în Statele Unite. Nu am ținut cont de spusele sale. I-am arătat mesajele și doamnei Felicia. Am primit multe mesaje atunci și nu mai știu care era starea lui Nicușor Constantinescu la acea vreme. Am fost în America și am lămurit aceste aspecte.
 
Eu le-am cerut angajaților CJC să își facp treaba cum scrie la carte, indiferent de ce vor alții. Am redus numărul de mașini din parcul auto al CJC, așa cum scrie la lege. Parcul a fost redus la șase mașini. Acest lucru s-a făcut la cererea doamnei Tăicuțu, iar eu am semnat documentul necesar în acest sens.. Cu președintele nu am avut nicio discuție pe această temă. Președintele avea interdicție prin control judiciar“, a mai spus astăzi Cristinel Dragomir în fața instanței. 

UPDATE 2
„În privința deciziilor pe care eu le-am luat, nu a contat decât rațiunea și conștiința mea. Toate deciziile care au fost luat în absența lui Nicușor Constantinescu mi-au aparținut, fără să fiu influențat de nimeni. Eu am fost și în America, după ce Nicușor a fost operat, unde am discutat acest aspect. Cât răspund eu, eu iau decizii“, a afirma Cristinel Dragomir la instanță.
 
„Vă pot spune că atât timp cât am lucrat cu doamna Tăicuțu am avut o colaborare foarte bună. Am luat deciziile de comun acord. Nu am impus să se execute ceva, decât ce scrie în lege“, a completat Dragomir.
 
„Eu am rugat-o pe Felicia Tăicuțu să intre în concendiu de odihnă. Și asta având în vedere situația de la momentul respectiv, am considerat că era cel mai bun lucru. Dacă nu, oricum îl pierdea. Și de comun acord, domna Felicia a intrat în concediu de odihnă. În general, relațiile între președintele CJC și angajați erau bune“, a mai spus fostul vicepreședinte al CJC.
 

„În cazul doamnei Tăicuțu, situația nu mai era ca înainte. Era nemulțumire din partea ei. Nu știu exact de unde au apărut aceste nemulțumiri. Poate lipsa de dialog și modalitate de lucru“, a completat Dragomir.
 
„Contractul HCM l-am semnat eu. De fapt urma să-l semnez eu după ce semnau direcțiile de profil din CJC. Pentru că Direcția Economică a pus refuz, nu am mai semnat contractul de finanțare și am urmat procedurile legale. După controlul ANAF s-a stabilit că refuzul de viză a fost întemeiat“, spune Cristinel Dragomir.

 
 
„Din câte știu, refuzul de viză nu l-a dat doamna Tăicuțu, ci un alt angajat. Acest contract nu există. Nu a îndeplinit condițiile legale. Menționez că nu s-a finalizat nici un contract pentru că așa au fost instrucțiunile ANAF. Nu am luat parte la nicio discuție dintre doaman Tăicuțu și șeful CJC. Președintele se supăra aproape zilnic și pe mine, dar eu mi-am văzut de treabă“, a mai adăugat fostul adjunct al lui Nicușor Constantinescu. 


UPDATE 1
În aceste momente, la Tribunalul Constanța este audiat, în calitate de martor și fostul vicepreședinte al CJC, Cristinel Dragomir. 


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 677

Afaceristul George Secărea obține la Tribunalul Constanța convocarea AGA pentru compania Q Seg West SA! Va fi numit un nou administrator (MINUTA)

29 Feb 2024 726

Se vinde pensiunea „Grindul Lupilor“, din Sinoe, aparținând Ideea Contrast SRL! Asociați - Mazăre, Strutinsky, Constantinescu și Săvulescu

19 Feb 2024 1001

Mazăre și Nicușor, dați în judecată de administrația Chițac! Judecătoria Constanța și-a declinat competența

09 Feb 2024 1375

Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, victorie la Curtea Supremă! La mijloc sunt aproape 3 milioane de dolari (MINUTA)

07 Feb 2024 1535

Tribunalul Constanța, termen nou în dosarul privind cadastrarea județului Constanța!

27 Jan 2024 880

Retrospectiva insolvențelor la Constanța! Cele mai importante decizii ale anului 2023

21 Dec 2023 1361

Constanța. Răsturnare de situație în cazul insolvenței Calik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi Istanbul sucursala Năvodari

03 Dec 2023 1464

Gabriel Mustaţă, transferat la Curtea de Apel Constanța Niţeanu Voichiţa Mihaela este noul judecător al dosarului privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu. Noul termen, februarie 2024

26 Nov 2023 910

Înalta Curte a decis! Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu rămâne la Tribunalul Constanța!

23 Nov 2023 798

S-a cerut falimentul SC Xenoti SRL, firmă ce deține Hotelul Flora, din Mamaia! Iată decizia Tribunalului Constanța!

08 Nov 2023 1301

Curtea de Apel Constanța a suspendat intrarea în insolvență a companiei Calik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi Istanbul - Sucursala Năvodari

01 Nov 2023 1022

Insolvență de răsunet la Constanța! Este vizată Calik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi Istanbul sucursala Năvodari

19 Oct 2023 2231

DNA Constanța cere, la Înalta Curte, rejudecarea dosarului Combat Press!

17 Oct 2023 1042

Mazăre și Nicușor, citați în 2024 la Judecătoria Constanța!

24 Sep 2023 1359