Un nou termen în procesul intentat de Traian Băsescu lui Sorin Roşca Stănescu

 
Traian Băsescu şi Sorin Roşca Stănescu s-ar putea întâlni astăzi faţă în faţă. Cei doi sunt citaţi în procesul pe care fostul preşedinte i l-a intentat fostului senator PNL. Sorin Roşca Stănescu a susţinut că Băsescu ar fi luat mită în proiectul Roşia Montană. Procesul se judecă la judecătoria sectorului 2, informează România TV.

Procesul intentat pentru calomnie de către Traian Băsescu lui Sorin Roşca Stănescu a început în 2013, însă procesul a tergiversat în urma amânărilor repetate. La termenul de astăzi au fost citaţi amândoi, însă au posibilitatea să-şi trimită şi avocaţii. Pe de altă parte, Roşca Stănescu are ocazia să facă o ieşire din celulă, deoarece execută deja o pedeapsă privativă de libertate.

Afirmaţia lui Stănescu ce l-a determinat pe Băsescu să-l dea în judecată este aceea că fostul şef al statului ar fi luat mită de la compania Gold Corporation, cea care gestionează proiectul de la Roşia Montană. Fostul preşedinte vrea ca justiţia să declare afirmaţia calomnioasă, lui Roşca Stănescu cerându-i daune morale de numai 100 de lei.


Sursa: România TV



Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.