Un plutonier major a devenit erou la Tulcea

Plutonier major Dorin Teodorov a fost numit erou la Tulcea după ce a intrat într-un imobil în flăcări din municipiul Tulcea și a reușit, împreună cu un alt cetățean, să salveze un bărbat prins în incendiu.

"Aflat după orele de program în curtea propriei case, colegul nostru a observat un nor gros de fum ridicându-se dinspre casele vecine. Ieșind imediat în stradă, a văzut un imobil în flăcări, iar primul gând care i-a venit în minte a fost acela că în interior poate fi cineva în pericol. A alergat către locuința incendiată și, împreună cu un vecin, au scos din aceasta un bărbat în vârstă de 55 de ani, care, intoxicat cu fum, era în imposibilitatea de a ieși din casă - salvându-i, astfel, viața", relatează Jandarmeria Română.

Plutonier major Teodorov Dorin este angajatul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea din anul 2003. Pentru modul de îndeplinire a misiunilor a primit în fiecare an calificativul ”Foarte Bine”, iar ”altruist”, ”responsabil” și ”curajos” sunt primele cuvinte folosite de colegii lui Dorin, atunci când li se cere părerea despre el.

Sursă foto: Jandarmeria Română

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Apel umanitar pentru fetița unui subofițer din cadrul IJJ Tulcea, diagnosticată cu o boală extrem de gravă

11 Nov 2016 12564