Un poliţist îşi bate joc de fetele arse de vii în restaurantul Beirut

Cazul tinerelor ucise în incendiul de la Restaurantul Beirut din Constanţa este departe de a se fi încheiat, spu jurnaliștii de la Romania TV. Procurorii lucrează de mai bine de un an şi jumătate la dosar, fără să fi trimis în judecată pe cineva. În aceste condiţii, un poliţist de frontieră s-a gândit să facă bani de pe urma tragediei.
Poliţistul Dincă Cicerone i-ar fi cerut bani patronului restaurantului şi i-ar fi promis că, prin intervenţii la anchetatori, îl va scăpa de dosarul penal. Pentru poliţistul de la Garda de Coastă, viaţa celor trei tinere arse se poate cuantificata în bani. Se pare că poliţistul ar fi cerut şpagă o maşină de lux şi mese de protocol, chiar în ziua de Paşte, ca să închidă dosarul legat de moartea fetelor.
"Uitaţi, ca nemernicii ăştia care vor să mănânce sau să-şi cumpere limuzine pe vieţile a trei fete. Pe aceşti oameni nu-i consider oameni, îi consider diavoli. Să fie judecaţi de cel de sus", a declarat mama cântăreţei Nicoleta Csenger.
Potrivit România TV, deşi acuzatul nu a ajuns să mituiască procurorul de caz, aşa cum pretindea, rudele dansatoarelor ridică semne de întrebare în legătură cu ancheta. "Fetele au fost ucise şi asta voi susţine până la capăt. Până când? Până când se mai întâmplă astea? Ce se va mai întâmpla? Mai avem copii. Ce se întâmplă? Până când îi vom lăsa în parte pe aceşti nemernici şi criminali", a declarat Sarcani.
Hotărâtă să facă orice pentru ca vinovaţii să fie pedepsiţi, mama Nicoletei Cengher nu-şi poate stăpâni lacrimile când vorbeşte despre anchetă.




 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Sarkany Mariana

15 Nov, 2015 16:06

Va multumim pentru aceste articole ,imagini si pentru faptulca nu sunteti indiferenti la durerea noastra ! Felicitari si respect pentru tot ce faceti !

Articole asemanatoare

Dosarul "Beirut" Fostul poliţist Cicerone Dincă rămâne după gratii până la ispăşirea pedepsei!

12 Apr 2016 1969