UPDATE Oficial de la ISU Brăila Un primar a murit după ce a fost implicat într-un accident de maşină. Se îndrepta spre Constanţa

Primarul comunei Vintileasca, Georgel Spătaru, și Mitică Băcioiu, șeful SVSU din localitate, fost viceprimar, au murit într-un cumplit accident rutier la Brăila. Accidentul a avut loc pe DJ 211 între localităţile Cuza Vodă şi Viziru.

Conform Obiectiv Vocea Brăilei, "autoturismul Logan înmatriculat în Vrancea a intrat în coliziune cu un Opel Astra, apoi Loganul a izbucnit în flăcări. Două persoane din primul autoturism au decedat. Ceilalţi participanţi la trafic au sărit şi i-au scos din maşină pe cei doi bărbaţi, înainte ca maşina să fie cuprinsă de flăcări, însă, din păcate, aceştia erau deja morţi", scrie observator.tv.

Potrivit poliţiştilor, Opelul venea dinspre Constanţa, de la Cuza spre Viziru, iar Loganul mergea în sens invers, de la Viziru spre Cuza.

Cele două maşini au intrat în coliziune, însă deocamdată nu se ştie din vina cui. Cauza, se pare, a fost ceaţa densă, carosabilul fiind umed şi vizibilitatea în zonă de maxim 100 metri.

UPDATE. Oficial de la ISU Dunărea Brăila 

Purtătorul de cuvânt al ISU Dunărea Brăila, colonel Ștefan Stoian a declarat pentru ZIUA de Constanța că primarul decedat în accident și șoferul său se aflau într-un autoturism Dacia Logan înmatriculat în județul Vrancea. 

Cel de-al doilea autoturism implicat în accident este înmatriculat în Germania și era condus de un bărbat F.P, de 45 de ani. Acesta a fost transportat la spital cu un echipaj SAJ. 

cele două autoturisme s-au lovit frontal, iar în urma impactului autoturismul Dacia LOgan în care se afla edilul și șoferul său a luat foc. 

Victimele au fost scoase din mașinile implicate de participanții la trafic care au sunat la 112 și au cerut ajutor. 

La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri de la Stația Însurăței din cadrul ISU Dunărea Brăila care a reușit să lichideze incendiul. 


Au mai intervenit un echipaj SMURD, trei SAJ și două de Poliție. 

Din păcate, cu toate eforturile depuse de cadrele medicale nu s-a mai putut face nmimic pentru primar și șoferul acestuia, cei doi suferind în urma impactului leziuni incompatibile cu viața și au fost declarați decedați. 

Sursă foto: Observator.tv

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Mihai Vîlcu, candidat USR la Primăria Ghindărești – „2024 este un an foarte greu din punct de vedere electoral” (VIDEO)

19 Apr 2024 347

Dosarul vizând pensia amiralului Vergil Chițac, primarul din Constanța, declinat la Curtea de Apel (MINUTA)

19 Apr 2024 496

Procesul s-a terminat! Iată când va afla Decebal Făgădău, fostul primar al Constanței, decizia finală în dosarul terenurilor din Portul Tomis

19 Apr 2024 427

ZIUA LIVE Mihai Vîlcu, candidatul USR la Primăria Comunei Ghindărești - „Am intrat în politică, USR era singura soluție pentru mine” (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 409

Termoficare Constanța Revine apa caldă în municipiu!

19 Apr 2024 642

Decizie a Curții de Apel Constanța în procesul dintre UAT Isaccea și JT Grup SRL

18 Apr 2024 478

Scenariu rupt din SF Pasajul rutier de la intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu va avea 5 deschideri (DOCUMENT)

18 Apr 2024 4212

ZIUA LIVE Comuna Ghindărești, în viziunea candidatului USR la primărie - Mihai Vîlcu

18 Apr 2024 521

Decebal Făgădău, fostul primar al municipiului Constanța, așteptat la Curtea de Apel! Nou termen în dosarul terenurilor din Portul Tomis

17 Apr 2024 2613

Primăria Constanța și CLC vor terenul de la Cazino Sud, vândut Mehmetoglu SRL! Judecătorii spun că pe suprafața respectivă se găsește „nisip“, deci terenul este plajă - bun inalienabil (MOTIVARE)

17 Apr 2024 2383

Judecătorii resping cererea lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, de liberare condiţionată! (MINUTĂ)

17 Apr 2024 1009

LIVE TEXT - Constanța Se lansează OMD Mamaia Nord Năvodari! Cum se pregătesc pentru sezonul estival 2024? (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 769

Un primar din România a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei sale

16 Apr 2024 777

Justiție Constanța Comuna Mereni la judecată cu un fost primar pentru răspundere patrimonială. Stadiul dosarului

16 Apr 2024 1052

Matei Nicolae, fostul primar din Năvodari, solicită reabilitarea judecătorească! Dosarul, la Curtea de Apel Constanța

16 Apr 2024 589