UPDATE. Un raport SPP ar putea fi desecretizat Elena Udrea rămâne în arest

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea a declarat azi că atât apărarea, cât şi acuzarea aşteaptă desecretizarea unui raport al SPP din perioada în care serviciul s-a ocupat de paza fostului ministru al dezvoltării şi că declaraţiile din confruntarea clientei sale cu denunţătorii îi sunt favorabile acesteia.
 
Instanţa supremă a dezbătut propunerea procurorilor DNA de prelungire a măsurii arestării preventive în cazul Elenei Udrea, dar şi a măsurilor luate în cazul celorlalţi inculpaţi din dosarul "Gala Bute". Completul a rămas, la această oră, în pronunțare.
 
Procesul a durat peste şapte ore, timp în care au fost ascultaţi inculpaţii care au dorit să dea declaraţii, procurorii DNA şi-au susţinut referatul, iar avocaţii şi-au prezentat pledoariile pentru lăsarea în libertate a clienţilor lor.
 
Elena Udrea este în arest din 25 februarie, în dosarul "Gala Bute", în care este acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu.

UPDATE 21.40


Magistrații Curții Supreme au acceptat propunerea procurorilor DNA și au decis ca Elena Udrea să rămână în arest preventiv. Decizia poate fi contestată la aceeași instanță.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.