Externe

Un roman dădea foc celor care refuzau să plătească taxa de protecție. Bărbatul era membrul unui clan mafiot din ItaliaCrime, extorcare, cămătărie, trafic de droguri şi alte infracţiuni periculoase comise de clanul Spada din Italia au fost povestite de un românul Paul Dociu, primul membru al asociației mafiote a clanului care a decis să colaboreze cu autoritățile.

Paul Dociu, deja condamnat pentru jaf și violență, era om de încredere și membru al clanului Spada. Se ocupa de droguri, de intimidare cu molotovuri aruncate în incinta unei agenții imobiliare în plină zi sau asupra unei mașini într-un loc în care cei care suferă daune de acest fel nu denunță, de frică, informează rotalianul.com.

Șefii Carmine și Roberto Spada și afiliații lor sunt „responsabili, printre altele, de faptul că au constituit, au promovat și au făcut parte dintr-o asociație criminală de tip mafiot în regiunea Lazio și în special în Ostia care a provocat o degradare profundă în teritoriu, permițând răspândirea infracțiunilor grave și a daunelor împotriva proprietăților private”, se specifică în actul acuzator eliberat de către judecător.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

"Brigada Oarză", decapitată Mafioţii români care au îngrozit Torino, condamnaţi la ani grei de puşcărie

27 Oct 2014 4337

Percheziţii DIICOT Fabrică de bani falşi, descoperită la Oradea

26 Sep 2014 1367

S-a mai stins o stea la Hollywood A murit actorul care interpreta rolul unui lider mafiot din Clanul Soprano

08 Jan 2013 1136

Medicii, rezervaţi în privinţa stării motopoliţistului-Autorul moral al accidentului este membru al celui mai puternic clan mafiot din nordul ţării

20 Jul 2011 1400

Nuredin Beinur, extrem de activ în dosarul "Prostituate de lux pentru politicieni"

16 Nov 2010 7885

Adevarul de seara Clanul mafiot Bancuta a fost retinut

22 Jul 2010 581

Fiii sefului unui clan mafiot italian au fost asasinati

04 Dec 2007 720

Urmarit general identificat si retinut la Constanta

03 Nov 2006 633