Externe

Un roman dădea foc celor care refuzau să plătească taxa de protecție. Bărbatul era membrul unui clan mafiot din ItaliaCrime, extorcare, cămătărie, trafic de droguri şi alte infracţiuni periculoase comise de clanul Spada din Italia au fost povestite de un românul Paul Dociu, primul membru al asociației mafiote a clanului care a decis să colaboreze cu autoritățile.

Paul Dociu, deja condamnat pentru jaf și violență, era om de încredere și membru al clanului Spada. Se ocupa de droguri, de intimidare cu molotovuri aruncate în incinta unei agenții imobiliare în plină zi sau asupra unei mașini într-un loc în care cei care suferă daune de acest fel nu denunță, de frică, informează rotalianul.com.

Șefii Carmine și Roberto Spada și afiliații lor sunt „responsabili, printre altele, de faptul că au constituit, au promovat și au făcut parte dintr-o asociație criminală de tip mafiot în regiunea Lazio și în special în Ostia care a provocat o degradare profundă în teritoriu, permițând răspândirea infracțiunilor grave și a daunelor împotriva proprietăților private”, se specifică în actul acuzator eliberat de către judecător.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.