La Galați Un tânăr a aruncat cu o secure spre o polițistă și a rănit-o

 
O femeie care lucrează la Poliţia Locală Galaţi a fost rănită după ce, în timpul unei misiuni, un tânăr de 23 de ani a aruncat o secure spre ea. Incidentul a avut loc duminică seară, când o patrulă mixtă a fost trimisă pe strada Tecuci, unde mai multe persoane găteau pe domeniul public. Când poliţiştii au ajuns acolo, oamenii de acolo au devenit recalcitranți şi au trecut la ameninţări, fiind necesară şi intervenţia altor echipaje.
Un echipaj de poliție l-a imobilizat pe un bărbat în vârstă de 52 de ani, acesta încercând să arunce cu o tavă metalică plină cu jar către poliţişti. După imobilizarea bărbatului, fiul acestuia, în vârstă de 23 de ani, a luat din curtea casei o secure pe care a aruncat-o către echipajele de poliţie şi a lovit o poliţistă locală. Ea a fost rănită în zona mâinii stângi și a pieptului, fiind necesară intervenţia unui echipaj SMURD, care a transportat-o la spital pentru a primi îngrijiri medicale.
Cei doi bărbaţi care i-au atacat pe poliţişti au fost duşi la sediul Secţiei 2 de Poliţie Galaţi, unde le-au fost întocmite actele procedurale pentru ultraj. Tânărul a fost ulterior reţinut pentru 24 de ore.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Argeș Polițistă în timpul serviciului, acroșată de un autoturism. În ce stare este victima

23 Feb 2022 1445

Polițistă, rănită în misiune în urma unui accident rutier

20 May 2018 1823

Accident grav. O poliţistă a fost rănită în misiune

17 Apr 2016 2543