UPDATE 4 Autoritățile din Constanța, în alertă! Un bărbat rătăcit a fost găsit cu ajutorul unui elicopter în stațiunea Saturn

Un bărbat este căutat de autorități după ce s-a rătăcit în zona Căscioarele, între comunele Cerchezu – Conacu și Cobadin, în zona unei bălți.
 
Bărbatul este plecat de trei zile din satul Căscioarele și nu mai știe în ce zonă este. 
 

UPDATE 4, ora 17.46:

Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, este vorba despre un bărbat în vârstă de 33 ani, în stare conștientă, ce prezintă dureri abdominale. 


UPDATE 3, ora 17.40:

Pentru căutarea și salvarea bărbatului a fost o strânsă colaborare între ISU, echipajul elicopterului SMURD, IJJ, autoritati locale și poliție. Bărbatul a fost preluat de elicopter și transportat la spitalul Județean Constanţa.
 
Inițial nu s-a putut localiza, dar după ce a fost sunat de dispeceratul ISU, s-au putut identifica coordonatele, astfel elicopterul l-a localizat. 


UPDATE 2, ora 17.14:

Autoritățile sunt pe drum către strațiunea Saturn, urmând să se reunească în fața unui hotel și să plee în căutarea bărbatului rătăcit. 


UPDATE 1, ora 16.57:

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța, bărbatul a fost localizat în zona stațiunii Saturn. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Proiect cultural-artistic „Stagiune de teatru în localitățile județului” a încântat publicul din Cerchezu, Căscioarele și Viroaga (GALERIE FOTO)

04 Oct 2023 490

Primăria Cerchezu reabilitează infrastructura rutieră din localitate

04 May 2023 1108

UPDATE. Județul Constanța Șofer de ambulanță, găsit decedat în mașină în apropiere de localitatea Căscioarele

18 Jan 2022 12825

UPDATE. Județul Constanța Accident mortal pe DJ 391. Bărbat, decedat pe loc

15 Jul 2021 2410

UPDATE4-Operațiune dramatică de salvare a unui bărbat căzut într-o fântână, la Căscioarele (galerie foto EXCLUSIV + video)

06 May 2016 5704