UPDATE 5 Accident rutier lângă Aqua Magic. O persoană ar fi încarcerată (galerie foto+video)

 
Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi, în urmă cu câteva minute, în staţiunea Mamaia, lângă Aqua Magic. Potrivit primelor date, a avut loc un accident rutier, iar o persoană este încarcerată.

UPDATE5, ora 18.30:


Oficial de la Poliţia Rutieră:
"În data de 25.10.2015, în jurul orelor 15:27, J.S. (bărbat, 23 de ani, cu reşedinţa în mun. Constanţa) a condus un autoturism pe b-dul Mamaia, în staţiunea Mamaia, dinspre Năvodari către Constanţa şi ajungând în zona hotelului Doina a pierdut controlul direcţiei, a intrat în coliziune cu un stâlp aflat pe partea dreaptă a sensului său de mers, ulterior a acroşat şi un copac.
Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală gravă a pasagerei locului dreapta faţă, F.D. (femeie, 25 de ani, din mun. Constanţa)."

UPDATE4, ora 17.05: 

Dinamica accidentului se preyintă astfel până în acest moment: autoturismul, cu numere de Dolj, Un Audi A8, făcea întrecere cu o altă mașină, un Mercedes CLS, care mergea pe contrasens. Șoferul autoturismului Audi A8, cetățeanul marocan Jamma Saad, avea viteză foarte mare, în jur de 150 km/h, după cum spun martorii, iar urmele de frânare de pot vedea pe mare distanță.
Câțiva tineri aflați pe plajă au declarat polițiștilor că au auzit sunetul frânelor și al impactului chiar de pe plajă și au venit în fugă să vadă ce s-a întâmplat. Din spusele martorilor, Mercedesul a fugit de la fața locului.
Mașina Audi a izbit în plin un stâlp de electricitate de pe marginea bulevardului Mamaia. În urma impactului violent, stâlpul s-a rupt și a căzut peste mașină, dar și peste partea carosabilă. Șoferul a fost rănit în urma impactului, dar se pare că nu este grav, însă femeia, aflată pe locul din dreapta, a suferit leziuni mai grave, fiind scoasă din interiorul vehicului în stare de șoc.
Martorii ce s-au adunat la locul impactului spun că șoferul nega că el se afla la volan, dând vina pe femeie. Explicația ar fi una simplă: Jaama Saad are probleme cu legea!
În luna martie, el a mai fost implicat într-un accident. Atunci, incidentul rutier a avut loc în zona hotelului Oxford de la intrare în staţiunea Mamaia. Polițiștii au fost anunțați că un pieton a fost lovit de o maşină pe marcajul pietonal. Poliţiştii rutieri împreună cu poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au demarat cercetările, în urma cărora au stabilit că între persoana vătămată, care era însoţită de doi prieteni, şi conducătorul auto Saad Jamma, care era însoţit de către prietena sa, a avut loc o altercaţie în incinta unui local din Satul de Vacanţă, pe fondul unei datorii băneşti. Practic, Saad l-ar fi lovit intenționat pe trecerea de pietoni pe pieton. Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a preluat cercetările în cauză sub aspectul infracţiunii de tentativă la omor, iar în baza probatoriului administrat în cauză, şoferul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore. La data de 16.03.2015 a fost prezentat Tribunalului Constanţa, instanţă ce a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Pe rolul Tribunalului Constanța se află acest dosar în care Jamma Saad este inculpat, iar Manea Cezar și SCJU Constanța s-au constituit părți civile. El a fost trimis în judecată în data de 22 septembrie. 

 

UPDATE3, ora 16.05:

Martorii  au declarat că mașina de Dolj se întrecea cu o alta cu numere de Germania și aveau ”viteze amețitoare”. Impactul a dus la dărâmarea stâlpului de electricitate și oprirea uneia dintre mașini într-un copac. Impactul a fost năucitor, iar autovehiculul a fost distrus total. Două persoane sunt rănite, medicii de la ambulanță acordându/le primul ajutor. 
 

UPDATE2, ora 15.50:

Potrivit martorilor, autoturismul, cu numere de Dolj, participa la o întrecere cu o altă mașină în Mamaia. Mașina a fost făcută praf după ce a lovit un stâlp de electricitate.


UPDATE 1, ora 15.45

Conform primelor date, o persoană a fost rănită, dar a fost scoasă din interiorul maşinii.



Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șofer sub influența substanțelor psihoactive, depistat în urma unui accident rutier, în Năvodari, județul Constanța. S-a întocmit dosar penal

28 Mar 2024 252

IGPR InfotraficTrafic blocat pe DN 1

28 Mar 2024 217

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu victime pe varianta Ovidiu! (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 1741

Accident rutier pe bulevardul IC Brătianu din Constanța! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

27 Mar 2024 655

A fost activat Planul Roșu de intervenție la Techirghiol, în urma unui accident rutier. Detalii de la IPJ Constanța (VIDEO)

27 Mar 2024 762

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Mărturiile emoționante ale tatălui uneia dintre fetele rănite în urma impactului (VIDEO)

27 Mar 2024 5170

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Șoferița implicată în evenimentul rutier face declarații! (VIDEO)

27 Mar 2024 1919

A fost activat Planul Roșu de intervenție! UPDATE. Accident rutier între o mașină și un microbuz în Techirghiol. Mai mulți copii răniți (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 6212

Știri Constanța Accident rutier în apropierea canalului Dunăre-Marea Neagră! Șoferul a fugit de la fața locului

26 Mar 2024 538

IPJ Constanța Șofer vitezoman, depistat de polițiști fără permis, după ce a produs un accident și a fugit de la locul faptei (VIDEO)

26 Mar 2024 549

IGPR InfotraficTrafic ]ntrerupt pe DN 11

26 Mar 2024 242

IGPR InfotraficSituația traficului la ora 07

26 Mar 2024 253

UPDATE Știri Constanța Accident rutier cu victime în zona Palas. O dubă a intrat în gardul Jandarmeriei!(FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 2927

IGPR InfotraficTrafic alternativ pe DN 11

25 Mar 2024 335

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu trei mașini pe varianta Ovidiu! (FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 5249