UPDATE. Accident rutier mortal în apropiere de Călărași. Două mașini s-au răsturnat într-un canal de irigații. O tânără a murit (galerie foto)

În această dimineață a avut loc un grav accident pe drumul național DN 21, la km 123+800, în apropierea localității Călărași.

Potrivit DRDP Constanța, se pare că șoferul unui autovehicul cu numere de înmatriculare de Bulgaria, a intrat într-o depășire fără să se asigure și pentru a evita impactul cu autovehiculul care venea din sens opus, a ieșit în decor și a căzut în canalul de irigații. La momentul accidentului, carosabilul era uscat, nefiind precipitații. 

„Din nefericire, accidentul s-a soldat cu decesul șoferului, iar cealaltă persoană din autovehicul a fost rănită, fiind transportată la spital. În zona unde s-a produs accidentul, se circulă pe o bandă, iar traficul rutier este dirijat de poliție” - au mai transmis reprezentanții DRDP Constanța.

UPDATE. Oficial de la ISU Călărași 

Accident rutier grav pe DN 21 între Călărași și Slobozia, soldat cu patru victime dintre care una decedată, după ce două autoturisme s-au răsturnat în afara carosabilului
 
Potrivit ISU Călărași, pompierii militari din Călărași au intervenit rapid la locul accidentului cu două autospeciale de descarcerare şi o autospecială ATPVM, pentru a acorda îngrijiri şi pentru a transporta victimele către unități spitalicești
 
La faţa locului s-au deplasat, de asemenea un elicopter SMURD și două echipaje ale Ambulanţei Călăraşi
          

„În data de 12.04.2017, ora 09.17, două echipaje de descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD încadrat pe ATPMV (Autospeciala transport personal şi victime multiple) din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi și un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secției de pompieri Dragalina au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe DN 21, la km 10, pentru acordarea primului ajutor mai multor persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma unui accident rutier grav, în care au fost implicate două autovehicule” - au transmis reprezentanții ISU Călărași.

În urma accidentului au rezultat două victime din cele patru implicate, un bărbat care se afla singur în autovehiculul înmatriculat în județul Călărași, a primit îngrijiri medicale din partea unui echipaj S.A.J., care l-a preluat și l-a transportat la U.P.U. Călărași, acesta prezenta doar escoriații la nivelul capului și membrelor superioare, fiind conștient, iar femeia din celălalt autoturism, (în care se mai aflau doi bărbați), în vârstă de 30 de ani se afla în stop cardio respirator.
        

„Pentru aceasta s-au început manevrele de resuscitare și s-a solicitat elicopterul SMURD, care a aterizat la locul accidentului  în jurul orei 09.50. S-au continuat manevrele de resuscitare conform procedurilor, însă din nefericire, fără succes,  medicul declarând decesul tinerei. Ceilalți trei bărbați implicați în accident nu au suferit traumatisme grave, au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la U.P.U. Călărași. Urmează să fie stabilite cu exactitate de către organele abilitate circumstanțele în care s-a produs teribilul accident rutier, soldat cu pierderea unei vieți omenești” - au mai transmis reprezentanții ISU Călărași. 

Sursa foto: ISU Călărași

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Accident în Valu lui Traian. Un șofer băut a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni

19 Apr 2024 311

IGPR InfotraficTrafic îngreunat pe DN 1

19 Apr 2024 202

UPDATEAccident în dreptul Hanului Morilor, județul Constanța. O mașină a părăsit carosabilul

19 Apr 2024 496

Județul Constanța Șofer condamnat la închisoare după ce a fugit de la locul accidentului. Ce pedeapsă a primit bărbatul

18 Apr 2024 486

Județul Constanța Accident rutier în Medgidia!

18 Apr 2024 563

Știri Constanța Un șofer fără permis și sub influența substanțelor interzise a intrat cu mașina îm gardul unei case la Nisipari (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 439

Declarații cutremurătoare! Una dintre supraviețuitoarele tragediei de la 2 Mai povestește chinul prin care a trecut! (VIDEO)

18 Apr 2024 1015

IGPR InfotraficTrafic deviat pe A1

18 Apr 2024 223

Județul Constanța Familiile tinerilor uciși la 2 Mai au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 500

Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai Declarații cutremurătoare ale părinților tinerilor uciși în urma impactului (VIDEO)

18 Apr 2024 545

Cutremurător Tatăl lui Sebi și-a făcut un tatuaj, în memoria fiului său (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 1078

Imagini de la Judecătoria Mangalia. UPDATE. Astăzi, termen nou în dosarul lui Vlad Pascu (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 615

Accident rutier la prima pasarelă dinspre Constanța către Valu lui Traian. Un pieton a fost rănit (FOTO)

18 Apr 2024 1266

Accident rutier în localitatea Izvoarele, județul Tulcea

17 Apr 2024 480

Editorial Imaginea durerii – protest pentru dreptate după cazul Pascu de la 2 Mai

17 Apr 2024 417