UPDATE. Autorul accidentului, în stare de şoc O fetiţă de nici doi ani a murit la Hârşova, strivită de o maşină de teren

O fetiţă de un an şi şapte luni a decedat la Spitalul din Hârşova. Medicii spun că fetiţa a ajuns la unitatea spitalicească în stare extrem de gravă, cu multiple contuzii, astfel că au sesizat autorităţile.
 
Poliţiştii au declanşat o anchetă şi au aflat că fetiţa a fost accidentată de o maşină lângă stâna unde munceşte tatăl său.
 

UPDATE ora 13.15

Din informaţiile strânse până acum de poliţişti, tragedia ar fi avut loc în momentul în care proprietarul fermei s-a urcat într-o maşină de teren şi nu a observat fetiţa care se juca în spatele maşinii. Micuţa a fost strivită de bolid, iar traumele suferite i-au provocat decesul, la spital. Tatăl său este angajat al fermei şi locuia acolo.

În prezent, patronul fermei, cel care se afla la volan, este în stare de şoc şi primeşte îngrijiri medicale tot la Spitalul orăşenesc din Hârşova. Dacă faptele se vor confirma în urma anchetei, autorul accidentului va răspunde penal pentru ucidere din culpă.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tragedie la Hârşova Fetiţă ucisă, involuntar, chiar de naşul său

12 Dec 2014 2603