UPDATE. Patru candidați s-au înscris în cursa pentru funcția de procuror șef al DNA. Unul dintre candidați este de la Constanța

Marius Iacob, procuror-șef adjunct al DNA, a venit la sediul Ministerului Justiției pentru a-și depune candidatura la șefia Direcției. La scurt timp, s-a aflat și numele unui alt treilea candidat: procurorul Cristian Lazăr de la Parchetul General, conform Digi24.ro. 
 
Cristian Lazăr este procuror șef adjunct al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.
 
Iacob a ajuns la sediul ministerului Justiţiei pentru a-şi depune dosarul de candidatură la şefia Direcţia Naţionale Anticorupţie.
 

„Mi-am depus candidatura și nu fac alte comentarii”, a declarat acesta, fără a sta să răspundă întrebărilor jurnaliștilor.

 
Ora 16.00 este termenul limită de depunere a candidaturilor.
 
Primul dosar de candidatură înscris a fost cel al Florentinei Mirică, şefa Serviciului combatere a corupţiei în justiţie din DNA.
 
UPDATE: 

Procurorul Elena Grecu, fostul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, şi-a depus luni candidatura la selecţia organizată pentru funcţia de şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
 
Potrivit AgerpresElena Grecu este procuror la DNA şi este al patrulea candidat înscris la şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Candidatura acesteia a fost confirmată, pentru AGERPRES, de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.
 
Elena Grecu a fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, iar în prezent este şef serviciu în structura centrală a DNA.

 
S-au mai înscris în cursă Marius Iacob, procurorul şef adjunct al DNA, Florentina Mirică, procuror-şef serviciu la Secţia de combatere a corupţiei din cadrul DNA, şi Cristian Lazăr de la Parchetul General.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce averi au procurorii Vasile Iftinchi și Stoica Elena, propuși să lucreze la DNA Constanța, după plecarea lui Bodean Andrei și Conortos Constantin (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 214

DNA o trimite în judecată pe Nadia Florentina Racz, fost inspector șef adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă Bihor

23 Apr 2024 204

Procurorii Vasile Iftinchi și Stoica Elena, propuși să-i înlocuiască la DNA Constanța pe Bodean Andrei și Conortos Constantin

23 Apr 2024 404

Dosar DNA Constanța Vasile Iliuță, șeful Consiliului Județean Călărași, termen azi la Curtea de Apel București! (RECHIZITORIU)

23 Apr 2024 340

Curtea de Apel Constanța, în pronunțare într-un dosar DNA cu un presupus prejudiciu de aproape 10 milioane euro

21 Apr 2024 885

Curtea de Apel Constanța respinge acțiunea preotului Petrică Leașcu! (MINUTĂ)

20 Apr 2024 696

Procesul s-a terminat! Iată când va afla Decebal Făgădău, fostul primar al Constanței, decizia finală în dosarul terenurilor din Portul Tomis

19 Apr 2024 527

Directori din Consiliul Județean Constanța și oameni de afaceri, condamnați definitiv! Cererea de revizuire, respinsă

19 Apr 2024 1333

Surse - percheziții informatice Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași, a ajuns la DNA Constanța!

19 Apr 2024 671

Noi procurori la DNA Constanța, în locul lui Andrei Bodean și Constantin Conortos! Ciprian Bodu, Vasile Abagiu, și Dan Haralambie, rămân pe poziții

19 Apr 2024 754

Foști șefi ai Centralei Nuclearoelectrice Cernavodă, proces contra Statului Român, după achitarea definitivă

18 Apr 2024 746

Cum arată terenul pe care va fi construit noul sediu al DNA Constanța! (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 1347

​DNA Constanța se mută în casă nouă!

17 Apr 2024 815

Este oficial! Procurorii Andrei Bodean și Constantin Conortos pleacă de la DNA Constanța la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța

16 Apr 2024 740

Dosarele lui Vergil Chițac și IPS Teodosie vor fi repartizate altui procuror Bodean Andrei părăsește DNA Constanța, după 11 ani de Anticorupție

15 Apr 2024 1467