UPDATE - Percheziţii DNA Constanţa. Ar fi vizat Gheorghe Ţarălungă, fostul decan al Facultăţii de Farmacie a Universităţii Ovidius

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Constanta au efectuat azi, conform unor surse, mai multe percheziţii la Căminul Pescarie.

UPDATE 12.47

Din câte se pare, ancheta DNA l-ar viza pe Gheorghe Ţarălungă, fostul decan al Facultăţii de Farmacie a Universităţii Ovidius.

UPDATE 12.50

Gheorghe Ţarălungă ar fi denunţătorul din dosarul în care Dănuţ Tiberius Epure, fostul rector al Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, a fost trimis în judecată pentru luare de mită şi folosire, în orice mod, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii. Facem precizarea că am încercat să obţinem un punct de vedere de la reprezentanţii Universităţii Ovidius cu privire la acest dosar însă acest lucru nu a fost posibil.

UPDATE 14.25

Conform RTV, care citeza surse din DNA, Gheorghe Ţarălungă ar fi banuit de luare de mita si ca perchezitiile au avut loc atat la Facultatea de Farmacie, cat si la caminul Pescarie. Cel care ar fi dat mita ar fi un student strain.

UPDATE: „Nu am aflat nimic.Azi am fost la Ministerul Educaţiei. Sper că voi găsi explicaţii când voi ajunge la Universitate. Repet, nu am nici o informaţie la acestă oră“, a declarat prof.univ. dr. Sorin Rugină, rectorul Universităţii Ovidius.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.