UPDATE. Poliţiştii încearcă să dea de urma suspecţilor în cazul spargerii de pe bulevardul Alexandru Lăpăşneanu

Ofiţeri criminalişti din cadrul IPJ Constanţa fac deocamdată cercetări la faţa locului în cazul spargerii petrecute, azi, la amiază, la un apartament situat într-un bloc de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în zona Casei de Cultură.
 
Poliţiştii adună probe şi amprente, după ce proprietarul a reclamat că persoane necunoscute i-ar fi pătruns în casă. Păgubitul reclamă disparţia unui laptop şi a sumelor de 500 de lei şi 50 de euro. Paguba totatlă s-ar ridica la aproximativ 2.700 de lei
 
Amintim că în jurul orei 13.00, pompierii au fost chemați să intervină cu autoscara. Apelul la 112 spunea, atrunci, că un hoț ar fi pătruns într-o locuință, situată pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în blocul LE2. Un vecin a sunat la 112, întrucât ar fi observat cum un ins a pătruns pe geamul apartamentului. Omul ştia că vecinul său este plecat de acasă.
 
Când a sosit acasă, proprietarul a afirmat și că geamurile nu erau în poziția în care le lăsase el. În plus, alţi vecini au declarat că au observat în jurul blocului, mai devreme, un grup de trei indivizi necunoscuţi.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.