UPDATE. Pompierii au reluat căutările Pescar dispărut după un naufragiu pe lacul Razelm, din Tulcea

Un pescar este dat dispărut la Tulcea, după ce barca în care se afla s-a răsturnat, aseară, pe lacul Razelm. Un alt bărbat a fost salvat de localnici şi pompierii ISU Delta Tulcea. O a treia persoană ar putea fi dispărută, nefiind clar câte persoane se aflau în ambarcaţiune, autorităţile suspectându-le de braconaj.
 
Un apel primit pe 112 aseară, la ora 22.00 informa că o barcă s-a răsturnat pe lacul Razelm, în apropierie de Insula Popina.
 
Una dintre persoane, un bărbat din localitatea Iazurile a fost găsită la miezul nopţii în stare de şoc hipotermic, însă celălalt naufragiat nu fusese găsit până la ora 2.00, azi-noapte.
 
Localnicii spun că este posibil ca bărbaţii să fi ieşit la braconat pe lac. Există, de asemenea, informaţii neconfirmate că în barca răsturnată s-ar mai fi aflat încă o persoană.

UPDATE ora 9.34

Reprezentanţii ISU Delta Tulcea comunică reluarea căutărilor pescarului dispărut. Pompierii au revenit pe lac în această dimineaţă, după ce căutările au fost abandonate azi noapte din cauza întunericului. Persoana dispărută are 27 de ani, la fel ca şi pescarul salvat aseară. Nu se confirmă, deocamdată, oficial, prezenţa unui al treilea pescar în barcă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Barcã rãsturnatã pe lacul Razelm Un tânãr de 27 de ani este dat dispãrut de douã zile

06 Dec 2014 2672