Update Scandal la o grădiniţă din Constanţa


Părinţii care au copiii la Centrul de educaţie şi dezvoltare timpurie „Micul regat“ din Constanţa acuză o îngrijitoare că a săvârşit acte de violenţă asupra micuţilor.

În acest sens există şi probe video, susţin surse judiciare. Dosarul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Purtătorul de cuvânt a Inspectoratului Şcolar Judeţean, Cristina Ivan, a precizat că respectivul centru este privat şi nu are autorizaţie de funcţionare.

UPDATE:  Scandalul a izbucnit în momentul în care părinții au vizionat imaginile surprinse de camerele de luat vederi ale grădiniței „Micul Regat”. La început, procurorii constănțeni au fost sesizați de mama unui copil. Astăzi, mai mulți părinți și-au dat întâlnire pentru a sesiza autoritățile. Ei acuză violențe asupra copiilor. Până acum trei îngrijitoare au fost concediate.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

luisa

02 Jun, 2014 23:05

Pariu ca educatoarele alea nu vor pati nimic? Parca vad ca si gradinita va functiona in continuare, tot asa cum a facut-o si pana acum..Nasol, sa ne fie batuti copiii si traumatizati si sa vezi proastele ca se plimba bine merci cu nasul pe sus pe strada..

fara nume

02 Jun, 2014 18:41

""una dinte directoare", "susţin judiciare", "respectivul centul"... Cred că ai diplomă la second hand ! Pe bune ! Nu e prima data când greşeşti aşa !

Articole asemanatoare

Ce spune preotul Ilie Petre despre acuzaţii În scandalul de la grădiniţa „Micul regat“ este implicată soţia directorului Seminarului Teologic Constanţa

06 Jun 2014 7356