UPDATE. Şofer reţinut Poliţist lovit cu maşina de un tânăr beat şi fără permis, în Capitală

Un grav accident de circulaţie s-a produs, joi dimineaţa, în Sectorul 6 din Bucureşti. Un poliţist de la Rutieră a fost lovit cu maşina de un şofer recalcitrant, informează România TV. Poliţistul a fost grav rănit ţşi transportat de urgenţă la spital. Şoferul a fost încătuşat.

Update

 Accidentul a avut loc în jurul orei 08.00, la intersecţia străzii Orşova cu Bulevardul Virtuţii, în Sectorul 6. Poliţistul care dirija traficul în intersecţie i-a făcut semn unui şofer, în vârstă de 24 de ani, să oprească, transmite Mediafax.
 
Ulterior, când poliţistul i-a cerut să prezinte documentele, a constatat că în maşină miroase a alcool şi i-a cerut tânărului să coboare, moment în care şoferul a pornit în viteză. Tânărul l-a agăţat pe poliţist cu maşina şi l-a târât pe o distanţă de zeci de metri, apoi a fost oprit în trafic.
 
Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta având o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că şoferul nu avea permis de conducere.
 
Agentul de poliţie are răni la picioare, acesta fiind transportat cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.
 

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Polițistul care a omorât o fetiță pe trecerea de pietoni a trimis o scrisoare familiei copilului „Aș da orice să pot să întorc timpul, orice”

21 Jan 2022 2880