UPDATE6-Tragedie "La Butoaie" Doi tineri au murit și două fete sunt în stare gravă, după ce s-au izbit violent de un stâlp cu maşina (video)

Poliţiştii rutieri şi pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa au fost solicitaţi, în urmă cu câteva minute, la un accident rutier produs în Constanţa.
 
Mai exact, este vorba despre un incident rutier produs în Staţiunea Mamaia, în zona "La Butoaie". Se pare că patru victime au rămas încarcerate după ce au intrat cu maşina într-un stâlp.
 
Autospecialele ISU, adică descarcerarea și o mașină de la Detaşamentul "Slt. Fripis" plus două ambulanţe SMURD, adică SMURD C și SMURD B sunt în drum spre accident. 

UPDATE6, ora 23.33:

Oficial de la ISU, privind dinamica accidentului:

"O autospecială de Descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, două ambulanţe SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea” al judeţului Constanţa şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă au intervenit pentru descarcerarea şi acordarea de îngrijiri medicale victimelor evenimentului rutier produs astăzi în staţiunea Mamaia. În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau patru tineri care au rămas încarceraţi.  Conducătorul autoturismului era însoţit de trei pasageri care au avut nevoie de ajutorul echipajelor de descarcerare. Din nefericire doi tineri cu vârste de aproximativ 20 de ani au decedat, cele două tinere au fost transportate la Urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa. Anunţarea accidentului la numărul unic de apel de urgenţă 112 a fost făcută la ora 20:54, iar intervenţia s-a terminat la ora 22:09. Pe toată durata desfăşurării acţiunilor de salvare, un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă şi spumă a asigurat măsurile de prevenire şi stingere a unui eventual incendiu ce putea izbucni la autoturismul implicat în accident."

UPDATE5, ora 23.21:

Reluăm pe scurt povestea tragicului eveniment petrecut în această seară, "La Butoaie", din staţiunea Mamaia, în jurul orei 21.00.
 
Patru tineri, cu vârste în jur de 20 de ani, se aflau într-o maşină ce se deplasa dinspre Constanţa către Năvodari. La un moment dat, nu se ştie cum, şoferul a intrat cu maşina într-un stâlp. Coliziunea a fost atât de violentă încât maşina aproape că s-a încolăcit în jurul stâlpului.
 
Cele patru victime au rămas încarcerate în autoturism, la locul accidentului deplasându-se mai multe autospeciale SMURD, ale Ambulanţei şi echipajul de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa.
 
Militarii au reuşit să scoată trupurile celor patru tineri din maşina distrusă, dar cei doi băieţi, aflaţi pe locuri din faţă, erau decedaţi.
 
Cele două tinere au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa, însă una dintre ele este în comă, cu un traumatism cranian, iar cealaltă are traumatism cranian, toracic şi abdominal.

Poliţiştii de la Rutieră urmează să stabilească acum cauza exactă care a dus la producerea accidentului.

Cei patru tineri erau din Năvodari şi au vârste cuprinse între 19 şi 20 de ani. 

 

UPDATE4, ora 22.06:

Purtătorul de cuvânt al Serviciului judeţean de Ambulanţă Constanţa, Claudia Diana Tatarici, a declarat că fata care este conştientă prezintă un traumatism toracis şi abdominal şi a fost transportată la spital.
 
Tânăra care este inconştientă prezintă un traumatism cranian şi este intubată.

 
Medicii apreciază că vârsta tinerilor este în jur de 20 de ani.
 

UPDATE3, ora 21.57:


Una dintre fete este în comă, iar cealaltă este conştientă. 


UPDATE2, ora 21.45:

Medicii de la Ambulanţă au constatat, după ce victimele au fost descarcerate de pompierii ISU, că băieţii au decedat, iar fetele trăiesc, dar sunt în stare gravă. Ele sunt transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru îngrijiri medicale de specialitate. 
 

UPDATE, ora 21.15:


Medicii de pe ambulanţe au ajuns la accident. La o primă evaluare, sunt patru tineri, doi băieţi şi două fete. Trei dintre ei sunt inconştienţi, iar unul ar putea fi decedat, însă medii nu se pronunţă deocamdată până nu ajung la el pentru a-l consulta. Una dintre fete este conştientă. 



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Constanța Impact violent în stațiunea Mamaia. O victimă este încarcerată (GALERIE FOTO și VIDEO)

08 Dec 2021 4744

Accident în Mamaia, zona Butoaie. Două mașini distruse, un taxi înmatriculat în Constanța și un Golf de Timișoara (video)

16 Sep 2020 4079

Biciclist accidentat în stațiunea Mamaia, zona Butoaie (galerie foto)

10 Jul 2020 1764

Accident rutier la ieșire din Mamaia, spre Năvodari. O victimă (galerie foto)

09 Jul 2020 1988

BMW intrat în stâlp Incidentul rutier din Mamaia, de acum două seri, cercetat ca o tamponare

17 Jun 2020 2444

Imagini de la fața locului Accident rutier, în stațiunea Mamaia. Un autoturism a intrat în stâlp

16 Jun 2020 7072

UPDATE Carambol rutier, la Butoaie, în Mamaia. Cinci victime. Bucăţi din maşini peste tot (galerie foto+video)

03 Mar 2020 11421

Constanța. Accident rutier cu victimă pe bulevardul Mamaia. Două autoturisme implicate

10 Feb 2020 4712

UPDATE Carambol rutier grav în stațiunea Mamaia! Două persoane, încarcerate în urma impactului dintre trei mașini (galerie foto+video)

05 Jan 2020 27608

UPDATE. Oficial de la Poliţie Accident rutier în staţiunea Mamaia, în zona La Butoaie. Trei maşini implicate. Trei victime. Circulaţia, oprită (galerie foto+video)

06 Aug 2018 12100

Imagini de la eveniment Grav accident rutier în Mamaia-zona Butoaie. Un minor a fost izbit de maşina condusă de o tânără. Dinamica nefericitului eveniment (galerie foto+video)

02 Jul 2018 6969

UPDATE. Accident rutier în zona Butoaie din staţiunea Mamaia. Două persoane au fost rănite

20 May 2018 3087

Imagini de la evenimentCarambol în stațiunea Mamaia. Trei mașini avariate serios. Un bolid a intrat într-un copac (galerie foto)

11 Nov 2017 7902

Stâlpul ”blestemat”. Accident spectaculos în stațiunea Mamaia. În același loc doi tineri din Năvodari au murit într-un teribil accident (galerie foto)

16 Oct 2017 6030

Ce se întâmplă când nu respecți ce-ți scrii pe mașină Pentru cine era sfatul de pe autoturismul implicat în accidentul cu 4 victime din Mamaia

07 Jul 2017 4798