Urare de Zilele orașului Primarul Nicolae Matei - „Năvodari a dovedit încă o dată că este o familie mare şi unită”

Antonia, Nicoleta Luciu, Life Antract, Gheorghe Gheorghiu, Săndel şi Aurora, Axinte şi Marco incing atmosefera în această seară la Năvodari, în cadrul Zilelor orașului, organizate de că Primăria Năvodari și Consiliul Local.

„Antonia este simpatia mea, păcat că a venit la o oră cam nepotrivită (17.00 -n.r.) şi foarte multe persoane încă sunt la plajă, dar este un motiv în plus să o mai aducem încă o dată. Mi-a plăcut concertul Antoniei. Năvodărenii, la fel ca mine, îi fredonează melodiile, sunt frumoase. Antonia este o femeie frumoasă, cântă bine, şi sunt fericit că am reuşit să o avem la Năvodari”, a declarat primarul Nicolae Matei. Năvodari a dovedit încă o dată că este o familie mare şi unită. Orașul se află pe mâini bune şi ştim ce avem de făcut. Avem proiecte culturale, distracţie, aşa cum se întâmplă astăzi , dar şi proiecte privind infrastructura. Astăzi, vorbim despre zilele oraşului Năvodari. Cu un efort minim am reuşit şi anul acesta să organizăm zilele oraşului, cu artişti de vază, precum Antonia. Este aşa cum mi-am închipuit-o: frumoasă, deşteaptă şi cântă excelent. Am adus-o pentru năvodăreni şi pentru turişti, dar şi alţi solişti de valoare. În deschidere, vineri seara a fost multă lume la zilele oraşului Năvodari”, a declarat primarul Nicolae Matei.


Oficialul le-a mai spus participanților că intenţionază să introducă oraşul Năvodari în circuitul turistic al litoralului. „Încercăm şi anul acesta să introducem oraşul Năvodari în circuitul turistic al litoralului şi de ce nu al României. Noi încercăm să organizăm săptămânal evenimente culturale, dar şi sportive, astfel încât turiştii şi năvodărenii să aibă cu ce să se delecteze. Mă uitam pe o statistică a poliţiei şi am observat că din ce în ce mai mulţi turişti vin şi îşi petrec concediul la Năvodari. Administraţia publică locală organizează evenimente sportive, că este Săgeata Năvodari, că sunt zilele oraşului, că este Delfinul de aur, pentru localnici şi turişti. Repet, Năvodariul este pe mâini bune. Avem proiecte importante de investiţii, multe fonduri europene, de aproximativ 60 milioane de euro. La Năvodari, pentru cine nu ştie, întreţinerea la căldură, taxe şi impozite, este la jumătate faţă de alte oraşe. Năvodariul este curat, la propriu şi la figurat. Năvodariul este cu adevărat oraş european şi vă spun fără teama de a greşi. Am în spate o echipă puternică de consilieri locali, oameni care muncesc foarte mult pentru comunitatea locală şi năvodărenii au mare încredere în Consiliul Local şi în primarul lor. Le mulţumesc năvodărenilor pentru marea încrederea care mi-au acordat-o”, a punctat primarul Matei.

Reamintim că Primăria Năvodari, Consiliul Local şi Casa de Cultură Pontus Euxinus organizează în acest weekend zilele oraşului. Pe secna improvizată pe stadionul Flacăra pentru vor urca interpreți îndrăgiți de toată lumea. În această seară vor cânta Antonia, Nicoleta Luciu, Life Antract, Gheorghe Gheorghiu, Săndel şi Aurora, Axinte şi Marco. Duminică, 28 iulie, pe scenă vor urca Alex Velea Nicu Paleru, Compact, Ştefania Rareş, Uni-k, Dan, Liliana şi Violeta Geapana. Seara se va încheia cu un foc de artificii. De asemenea, în Parcul Central, în fiecare seară a evenimentului, între orele 18.00 şi 19.30, trupa Amicii condusă de Gabi Soare va prezenta spectacole pentru copii, respectiv teatru de păpuşi, mascote, baloane şi multe surprize.



Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un restaurant din Vama Veche a pierdut la Tribunalul Constanța procesul cu primarul și consiliul local din Limanu

28 Mar 2024 455

Primarul Constanței pierde definitiv procesul pe locurile de parcare pentru persoanele cu dizabilități (MINUTA)

28 Mar 2024 641

LIVE Conferință de presă a CLM. Chițac vrea să construiască un sediu nou pentru Primărie, dacă va câștiga un nou mandat. Unde va fi acesta? (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 771

LIVE Consiliul Local Municipal votează rectificarea bugetară și mai multe vânzări de terenuri (FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)

28 Mar 2024 808

Primarul din Constanța, obligat să emită un nou certificat de urbanism pentru un teren de 8.000 de metri pătrați, din Mamaia. Fără mențiuni despre Dosarul Retrocedărilor! (MINUTA)

27 Mar 2024 603

3 ani de închisoare cu suspendare pentru Magdalena Neague, primarul comunei Bărăganu! Dosarul, la Curtea de Apel Constanța

27 Mar 2024 580

Primarul Vergil Chițac „Au fost finalizate lucrările de reabilitare, modernizare și dotare a Corpului C3 de la Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida din Constanța“ (VIDEO)

26 Mar 2024 577

A cerut eșalonarea contribuțiilor restante aferente lefurilor pentru 2023 Primarul Cristian Radu jonglează iar cu salariile angajaților din administrația locală de la Mangalia! (DOCUMENT)

26 Mar 2024 813

Ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Ambasadei Republicii Franceze în România, în vizită la Primăria Constanța (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 487

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, așteptat azi la Curtea de Apel Constanța! Din motivarea deciziei de rejudecare – edilul nu a fost audiat în faza apelului

26 Mar 2024 2748

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, la ceas aniversar

26 Mar 2024 583

Primăria Constanța va concesiona Șantierului Naval Constanța SA un imobil situat pe bulevardul Tomis (DOCUMENT)

26 Mar 2024 448

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, termen, mâine, la Curtea de Apel Constanța! Unul dintre judecători a formulat o declaraţie de abţinere. S-a respins

25 Mar 2024 913

Mesajul primarului Constanța, Vergil Chițac, de Ziua Națională a Greciei

25 Mar 2024 456

Primarul Vergil Chițac „Fiecare mesaj de susținere mă determină să continui să lupt pentru schimbarea la față a Constanței“

24 Mar 2024 697