Urmărit internațional din Tuzla, prins de polițiștii constănțeni. Cum acționa bărbatul



Poliţiştii de investigaţii criminale din Constanța au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru infracțiuni de aderare la un grup infracțional organizat, tăinuire și spălare de bani, fapte comise în Belgia. Schimbul de date şi informaţii a fost asigurat de Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.
 
În data de 23 iunie 2018, poliţiştii de investigații criminale din cadrul IPJ Constanța au depistat un bărbat, de 37 de ani, din localitatea Tuzla, județul Constanța, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile belgiene.
 
Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea de infracțiuni de aderare la un grup infracțional organizat, tăinuire și spălare de bani, pe raza Belgiei.
 
Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.
 
În data de 23 iunie 2018, bărbatul a fost prezentat initial Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

În data de 24 iunie 2018, a fost prezentat Curții de Apel Constanța care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile, în vederea predării către autorităţile belgiene, fiind încarcerat în CRAP al IPJ Constanța.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.