Utilajele Polaris M Holding, pregătite pentru deszăpezire în municipiul Constanţa

Comandamentul de iarnă din cadrul Polaris M Holding a fost activat încă de ieri seară, 25 februarie, ora 22:00. Utilajele de deszăpezire, 9 sărăriţe şi 22 de lame, au fost scoase pe străzile din municipiul Constanța şi au început să acţioneze pentru îndepărtarea zăpezii şi combaterea poleiului, informeză reprezentanţii Polaris M Holding. 

Conform avertizărilor meteorologice, de cod galben de ninsori şi temperaturi scăzute, seara trecută, începând cu ora 22:00, utilajele Polaris M Holding au început să împrăştie material antiderapant. Până în prezent, cele 9 sărăriţe au împrăştiat aproximativ 150 tone material antiderapant pe străzile principale şi secundare din Constanța. De asemenea, 22 de pluguri (utilaje cu lamă) se află în principalele intersecţii din oraş, pregătite să intervină când situaţia o va impune.

Polaris M Holding a împrăştiat material antiderapant pentru combaterea poleiului pornind din următoarele intersecţii: Poarta 1, bd. Ferdinand – bd. Tomis, bd. Mamaia – Pescărie, bd. Lăpușneanu – bd. Aurel Vlaicu, str. Suceava – Boema, bd. I.C. Brătianu, șos. Mangaliei – bd. 1 Mai, bd. I.C. Brătianu-Cora, bd. Aurel Vlaicu – Pod Cumpenei.  De asemenea, aproximativ 118 angajaţi Polaris, care îndepărtează manual zăpada şi poleiul, acţionează în următoarele zone: intrări în unităţile sanitare, treceri de pietoni, instituții publice şi în staţiile de autobuz.

"La momentul emiterii acestui comunicat, se circulă în condiţii normale de iarnă, fără ca traficul rutier şi pietonal să fie afectat, iar întreaga activitate de deszăpezire este monitorizată permanent pentru  gestionarea operativă a eventualelor urgențe cauzate de condiţiile meteo nefavorabile.
Conform programului de deszăpezire aprobat de Primăria Municipiului Constanța, Polaris M Holding va interveni în funcţie de gradul de urgenţă al  zonelor afectate de ninsoare, şi anume: se va acţiona mai întâi în intersecţiile principale, pante, arterele destinate traficului RATC, arterele pe care se află obiective sociale şi de interes public (şcoli, spitale etc), iar apoi se va interveni pe străzile secundare" - au mai tranmsis reprezentanţii Polaris M Holding. 

Polaris M Holding şi Primăria Constanța recomandă utilizarea cu precădere a mijloacelor de transport în comun şi evitarea utilizării automobilelor personale în perioada condiţiilor meteorologice critice. De asemenea, în perioadele cu ninsori abundente, deţinătorii de autoturisme sunt rugaţi să nu-şi parcheze autoturismele la marginea drumului, astfel încât să nu stânjenească accesul utilajelor de deszăpezire, pluguit şi combatere a poleiului.

Sursa foto: primaria Municipiului Constanta

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Investiție realizată de Polaris M Holding la Constanța!

15 Apr 2024 300

Polaris M Holding Elevii clasei a IV-a A de la Școala Gimnazială Nr.16 Constanta au câștigat o excursie la Destiny Park (VIDEO)

08 Apr 2024 937

Elevi de la Școala Gimnazială "Nicolae Tonitza" Constanța, în vizită la stația de sortare a Polaris M Holding

04 Apr 2024 147

Elevi de la Liceul Teoretic “Lucian Blaga” Constanța, în vizită la Polaris M Holding (GALERIE FOTO)

29 Mar 2024 525

Polaris M Holding O nouă ediție a concursului „10 cu Felicitări” la Școala Gimnazială nr. 22 I.C.Brătianu Constanța (FOTO)

14 Feb 2024 558

Constanța Cine sunt câștigătorii concursului „10 cu Felicitări pentru colectarea separată” organizat de Polaris (GALERIE FOTO)

08 Feb 2024 726

Polaris M Holding angajează controlori calitate

06 Feb 2024 534

Polaris M Holding angajează șoferi autogunoiere

01 Feb 2024 735

Polaris M Holding angajează încărcător frontal pentru Costinești

01 Feb 2024 651

Polaris M Holding Iată unde puteți depozita deșeurile de dimensiuni mari săptămâna aceasta!

29 Jan 2024 683

Polaris a dat startul concursului „10 cu Felicitări pentru colectarea separată”

16 Jan 2024 997

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța a încheiat un contract de servicii de salubrizare pentru 2024. Detalii despre costuri și câștigătorul achiziției (DOCUMENT)

31 Dec 2023 1047

Polaris M Holding, la o lecție deschisă alături de elevii de la Școala Gimnazială nr. 24 Ion Jalea Constanța pe tema colectării separate a deșeurilor reciclabile (GALERIE FOTO)

20 Dec 2023 762

Programul de lucru Polaris în perioada sărbătorilor de iarnă

19 Dec 2023 1582

UPDATE Echipele Primăriei Constanța intervin pentru a reduce din efectele ploii și ale ninsorii, agravate de vântul extrem de puternic

26 Nov 2023 907