Utilizatorii Facebook l-au ajutat pe Marian Godină să-l găsească pe autorul unui accident mortal

Utilizatorii reţelei de socializare Facebook l-au ajutat pe agentul de poliţie Marian Godină şi pe colegii săi de la Brigada Rutieră să rezolve un caz de crimă şi de fugă de la locul accidentului.
 
În urmă cu nici 24 de ore, Marian Godină a lansat un apel pe pagina sa de Facebook pentru a prinde un conducător auto care, pe 24 august, a lovit mortal o persoană pe Bulevardul Energeticienilor din Bucureşti, după care a părăsit locul accidentului. „Orice informație ne poate fi de folos”, scria Godină, care postase pe Facebook imagini şi informaţii privind marca maşinii. „Eu sunt convins că cineva care cunoaşte maşina, o recunoaşte şi în aceste fotografii, chiar dacă sunt neclare”, mai nota Marian Godină. Postarea sa a avut numeroase distribuiri şi comentarii.
 
Însă iată ce a postat Godină astăzi:
 

„Ne mai şicanăm pe pagina asta, ne mai contrazicem cu radare ascunse în boscheți, ne mai certăm, unii se mai jignesc între ei, mă mai jignesc şi pe mine, ne mai ironizăm, dar ce s-a întâmplat ieri pe Facebook mi se pare extraordinar. Mă refer la postarea în care vă rugam să ne ajutați în a găsi un autoturism şi pe conducătorul acestuia care părăsise locul unui accident mortal în care fusese implicat.

Înainte de a posta asta, le spusesem colegilor mei că sunt convins că până seara îl vom găsi.
Am reuşit, măcar pentru o zi, să rupem bariera aia urâtă, care nu ar trebui să existe şi care ne separă în două tabere: polițişti şi civili. Ieri ați fost polițişti. Şi unii chiar foarte buni. Am primit sute de mesaje, de fapt cred că am depăşit o mie. Poze, link-uri cu anunțuri auto, fel şi fel de indicii. Am citit cu atenție comentariile de la toate distribuirile postării. Peste 2000 de share-uri. Am găsit un comentariu în care era indicat chiar şi un număr de înmatriculare. Am fost în legătură permanentă cu colegul meu de la Brigada Rutieră, care are dosarul în lucru, iar el, la rândul lui, cu colegii aflați la serviciu, în teren. Nu era de serviciu, dar nu a ezitat să se îmbrace, să plece de acasă şi să meargă să verifice pista cea mai plauzibilă. Ştiind că era pe drum spre posibilul autor, iar eu sunt tocmai în Braşov, stăteam ca pe ace şi îl rugasem să mă sune şi să-mi spună şi mie ce face. M-a sunat în scurt timp: Mariane, l-am găsit, ăsta e! (...)

Vă mulțumesc mult pentru ajutor, eram sigur că nu trebuie să îmi fie ruşine să vă cerem sprijinul şi că vom găsi astfel suspectul, era clar că niciun polițist nu poate fi mai iscusit decât trei sute de mii de oameni. După ce conducătorul auto fusese deja identificat, oamenii încă îmi trimiteau mesaje: "Marian, e plin de poliție la mine în fața blocului, au găsit maşina aia." :)
Nu cred că există satisfacție mai mare a unui polițist, ca atunci când rezolvă un astfel de caz. 
Aceasta este satisfacția pe care sper să o simțiți si voi acum pentru că meritul este al tuturor ce s-au implicat”, a menţionat Godină.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Polițistul Marian Godină și soția sa au devenit părinți. Ce nume va purta fetița lor

02 Jul 2022 638

Godină, despre scrisoarea plină de greșeli a unei învățătoare „Nu vezi nicio problemă că o învățătoare nu face acordul între subiect și predicat, nu știe când să scrie "copiii" cu trei i ?“

29 May 2022 801

Calculul simplu făcut de Marian Godină pentru cei care stau la cozi la benzinării. "Să se calculeze ce economie a făcut Gicu"

09 Mar 2022 1609

Marian Godină și-a prezentat colecția de animale "El e Iancu, zis și puiul de câine" (VIDEO)

16 Feb 2022 1153

Marian Godină a anunțat cât a câștigat în luna ianuarie, după 16 ani în Poliția Română. "Bani pe care nu i-aș fi luat dacă nu aș fi lucrat sâmbăta și duminica"

14 Feb 2022 1579

Celebrul polițist Marian Godină și-a făcut public salariul. Cât a câștigat în decembrie 2020

05 Jan 2021 2446

Cum îl ceartă Marian Godină pe șeful lui direct. Vezi motivul

16 Oct 2019 1843

Polițistul Marian Godină, un nou mesaj după proteste „Măcar aici puteți acționa exact după cât vă duce propria minte, nu la ordin“

14 Aug 2018 4348

Marian Godină, postare amuzantă pe Facebook

27 May 2018 2210

Polițistul Marian Godină și iubita lui s-au căsătorit. Ce rochie a purtat mireasa în ziua nunții

19 May 2018 2398

Contul de Facebook al polițistului Marian Godină, blocat

03 Feb 2018 1920

Apel umanitar lansat de Marian Godină. O polițistă, mamă a unui băiețel de un an are nevoie de ajutor. A fost diagnosticată cu o boală cumplită

24 Jan 2018 2643

Reacţia incredibilă a lui Marian Godină când a aflat că presupusul pedofil ar fi poliţist

08 Jan 2018 3482

Inedit. Cum arată invitația la nunta celui mai celebru polițist din România. Cine sunt nașii cuplului

30 Dec 2017 6203

Celebrul poliţist Marian Godină a trecut în rândurile SAS

08 Dec 2017 4727