Vanghelie ar deţine înregistrări video compromiţătoare cu Ponta şi Ghiţă

Brokerul Cristian Sima a scris, pe contul său de Facebook, că Marian Vanghelie a intrat în politică după ce s-a ţinut după Mitică Iliescu, Mircea Geoană şi Costel Bobic şi a plătit mereu nota de plată în crâşme.
 
"O poveste din târg: cum a intrat Marean în politică. Marean se ţine după Mitica Iliescu, care era mereu cu Geoana şi Costel Bobic. Cei trei mergeau prin crâşme, dar toţi se codeau la sfârşit să plătească. Marean achita mereu nota. Dacă se organiza orice fel de întâlnire, masă rotundă, ceva la PSD, Marean era singurul care plătea şi aducea coca apă şi sandvişuri. Asta a ţinut aproape un an, pâna când, în 2000, cum PDSR-ul nu avea pe cine pune la cinci, s-a oferit Marean şi Geoana l-a ajutat sa primeasca girul partidului", scrie Cristian Sima.
 
Brokerul a declarat că Mircea Geoană a ajuns preşedintele PSD cu sprijinul lui Vanghelie.
 
"În 2000, Geoana era la Washigton şi Marean îi ţinea locul prin PDSR, în ciuda vehementei opoziţii a lui Năstase. Geoana a fost ales cu ajutorul imens al lui Vanghelie preşedinte la PSD", spune Sima.
 
Mai mult decât atât, Cristian Sima scrie, în postarea de pe Facebook, că Vanghelie i-a oferit lui Geoană un automobil plin cu microfoane şi camere de filmat. Primarul Sectorului 5 al Capitalei  a scos casetele în momentul în care au existat presiuni asupra lui Geoană de a-l înlătura. Totodată, Sima notează că Vanghelie deţine multe casete compromiţătoare cu Sebastian Ghiţă şi Victor Ponta şi că este "blindat de înregistrări".
 
"La un moment dat, Vanghelie i-a dat lui Geoana cadou un Range Rover plin de microfoane şi de camere şi, când s-au facut presiuni asupra lui Geoana să-l mătrăşească pe Marean, acesta a scos casetele. Celebra casetă cu Geoană şi blow jobul a fost livrată pe net de Marean, ca avertisment. După venirea lui Ponta, relaţiile Marean, Costel Bobic, Geoana si Mitică Iliescu s-au strâns şi mai mult, acum luptau contra lui Ponta şi Băsescu în acelaşi timp. Marean deţine multe casete compromiţătoare cu Ghiţă şi Ponta, daca le scoate, face senzaţie. E blindat de înregistrări", a scris Cristian Sima.
 
Cristian Sima este fostul director al Bursei de la Sibiu. El este suspectat că ar fi făcut pierduţi banii investitorilor, patru milioane de euro, motiv pentru care a şi părăsit România în octombrie 2012. Sima stă ascuns de doi ani în Elveţia şi în Islanda.
 
Sursa: evz.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.