Veste pentru Gigi Becali Va fi eliberat condiționat

 
Potrivit România TV, Gigi Becali are şanse mari ca de Paşte să fie acasă, este foarte aproape de a fi eliberat condiţionat din închisoare.

„Și-a anunțat apropiații că sunt șanse foarte mari ca de Paști să fie acasă, să fie  eliberat condiționat. Vorbele sale sunt bazate pe calcule precise și conform legilor în vigoare din România", au precizat sursele autorizate din anturajul patronului stelist pentru Fanatik, citat de România TV.

Gigi Becali s-a comportat impecabil în spatele gratiilor, iar zilele muncite și cărțile scrise îl fac pe acesta pasibil de eliberarea condiționată. „Dacă nu vor exista impedimente din partea oamenilor legii, de Paști sunt acasă! Sărbătorile mi le voi face alături de mama, nevastă și fetele mele", a fost anunțul făcut de Gigi Becali către apropiați.

Dacă dosarul lui Gigi Becali va fi considerat a fi în regulă de către Comisie, acesta va primi avizul de eliberare condiţionată, însă acest lucru va avea loc doar dacă şi judecătorii vor fi de acord cu această decizie, chiar şi în eventualitatea unui recurs trimis la Tribunal, informează România TV.


Sursa: România TV

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Update2. A aflat vestea la Academia "Gheorghe Hagi" Judecătoarea Nermin Apzait l-a eliberat condiţionat pe Gigi Becali

03 Apr 2015 2666

UPDATE 2. Decizia a fost contestată de DNA Gigi Becali va fi eliberat condiţionat

06 Mar 2015 2258

Instanţa a rămas în pronunţare Gigi Becali află dacă va fi eliberat condiţionat

06 Mar 2015 1849

Şeful ANP Gigi Becali nu poate fi eliberat condiţionat

03 Feb 2015 1796