Vestea trăznet a dimineţii A murit rapperul Prodigy. Vezi cauza decesului (video)

Rapper american Albert Johnson, cunoscut sub numele de scenă Prodigy și pentru activitatea sa din grupul hip-hop Mobb Deep, a murit la vârsta de 42 de ani în Las Vegas (SUA), informează EFE citând revista Rolling Stone, potrivit Agerpres.

Reprezentantul Mobb Deep a confirmat pentru publicaţia amintită decesul lui Prodigy după ce muzicianul fusese spitalizat în urma unui concert susţinut în Las Vegas, din cauza complicaţiilor cauzate de boala ereditară de care suferea - anemie falciformă sau siclemie. 

"Cauzele exacte ale morţii sale nu au fost încă determinate. Dorim să mulţumim tuturor pentru respectarea vieţii private a familiei în acest moment", a adăugat reprezentantul. 


Rapperul american şi totodată producătorul Havoc (Kejuan Muchita), al doilea membru al grupului Mobb Depp, a publicat o fotografie cu Prodigy pe profilul său de Instagram cu un mesaj simplu: "Pentru totdeauna". 

Apărut în cartierul Queens din New York, grupul Mobb Depp a atins o notorietate importantă în anii pe scena rappului hardcore şi gangsta de pe coasta de est a SUA. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fanii Prodigy invitaţi la procesiune. Când vor avea loc funerariile lui Keith Flint

24 Mar 2019 1681

Solistul trupei The Prodigy a murit la doar 49 de ani (video)

04 Mar 2019 3925

UNTOLD Peste 130 de artiști vor urca pe cele 10 scene ale festivalului!

10 Jul 2018 2931

Ştiaţi că...? Astăzi, solistul trupei The Prodigy...

17 Sep 2014 4555