Vești bune pentru proprietarii de câini și pisici. S-a inventat mingea inteligentă pentru animale de companie (video)

Iubitorii de animal fac aproape orice pentru a avea un animal de companie sănătos, vessel și perspicace. Recent a fost inventată o minge inteligentă care poate fi controlată cu ajutorul unui smartphone. Ei bine, sistemul acestui smartphone permite și supravegherea animalelor de companie.
 
Mingea este destul de solidă încât să reziste ghearelor și maxilarelor câinilor și pisicilor. Invenția, numită PlayDate, i-a câștigat pe internauți pe platforma de finanțare participativă Indiegogo. Inventatorii au avut nevoie de donații de 60.000 de dolari să își poată comercializa mingea inteligentă pentru câini și pisici. Au strâns în cele din urmă peste 352.000 de dolari, relatează 20minutes.ch.
 
Mingea poate fi acționată de la distanță de pe ecranul tactil al unui smartphone datorită unei camere integrate și a aplicației mobile dezvoltate în acest sens, care poate rula atât pe dispozitivele iOS cât și pe Android. Prin intermediul aplicației mobile mingea poate fi dirijată în orice direcție și poate interacționa cu animalul, care astfel poate fi filmat, fotografiat, auzit sau chiar i se pot transmite acestuia diferite comenzi, pentru că mingea are integrat un microfon.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.