Vezi aici strazile inundate din Constanta. Sectia 5, blocata

La aproximativ o oră de când s-a oprit furtuna care s-a abătut asupra Constanţei, circulaţia se desfăşoară cu mare dificultate în tot oraşul, mai multe zone importante fiind blocate.

Accesul în Secţia 5 Poliţie este blocat, iar bulevardul Aurel Vlaicu, podul din zona Dorally Mall, străzile din cartierul Viile Noi, zona Real, Metro 1 şi bulevardul 1 Mai sunt sub ape. Potrivit reprezentanţilor Serviciului Rutier Constanţa, circulaţia se desfăşoară cu greutate pe arterele principale ale oraşului, din cauza apei de pe carosabil. Trebuie menţionat că, în unele zone, nivelul apei a depăţit jumătate de metru. Totodată, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost sesizaţi cu privire la faptul că acoperişul unui bloc de pe bulevardul Aurel Vlaicu a fost smuls parţial de furtună.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

65 % dintre participanții la sondajul ZIUA de Constanța consideră îndreptățit protestul fermierilor și transportatorilor

28 Jan 2024 682

UPDATE ORA 13.00 Viscolul face ravagii în Constanța - Cartiere fără curent electric, căldură și apă, intersecții nesemaforizate. Situația de la ora 11.00 (video)

06 Jan 2017 4288

Ce străzi este bine să evitați în Constanța! Copaci prăbușiți pe șosea și un stâlp riscă să se prăbușească (galerie foto)

06 Jan 2017 5767

Urmările furtunii din municipiul Constanţa şi din Valu lui Traian Case, magazine, o staţie de pompare inundate şi străzi transformate în lacuri (galerie foto)

18 Aug 2014 4689

UPDATE. Aproape 400 de apeluri la 112 din Constanţa şi Valu lui Traian Ploaia a făcut noaptea trecută ravagii în municipiul Constanţa (galerie foto)

17 Aug 2014 3644