Vezi ce subiecte vor primi profesorii la concursul pentru conducerea școlilor

Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice a publicat câteva modele de subiecte, cu răspunsuri explicate, pentru proba scrisă a concursului de ocupare a funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar. Subiectele au fost concepute de specialişti în ştiinţele educaţiei şi psihologi.
 
Proba scrisă a concursului se va desfăşura pe 12 octombrie, cu subiecte elaborate de Ministerul Educaţiei. Interviul și evaluarea CV-ului vor avea loc în perioada 17 octombrie - 17 noiembrie. Afişarea rezultatelor concursului este programată în data de 18 noiembrie, fiind urmată de o perioadă alocată depunerii contestaţiilor: 21-23 noiembrie.
 
Deşi concursul a fost stabilit de guvern pentru aceastătoamnă, Comisia de Învăţământ a Senatului, condusă de Ecaterina Andronescu, a introdus o modificare legislativă pe Legea Educaţiei prin care se amână concursurile pentru posturile de directori din şcoli, până vara viitoare.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IGPR, anunț important! Este vizată Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina

16 Apr 2023 2230

Concurs pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat. Rata de promovare în județul Constanța

18 Feb 2022 2139

Proiect de lege adoptat de Camera Deputaţilor. Cum se vor ocupa funcţiile de conducere din inspectoratele şcolare

13 May 2020 1729

Iată şcolile şi grădiniţele din judeţul Constanţa unde funcţiile de conducere au rămas neocupate prin concurs! (document)

03 Aug 2018 6184

Cine vrea să devină director şi director adjunct al şcolilor din Constanţa. Unii candidează pentru mai multe funcţii. Lista completă (documente)

17 Jul 2017 5611

Candidații se pot înscrie pentru funcțiile de directori de școli. Vezi detalii

13 Sep 2016 2346