Vezi de ce candidaţii USL, Dragomir şi Haşotti, susţin că alegerile din 9 decembrie sunt cele mai importante din ultimii zece ani

Candidații Uniunii Social Liberale pentru Colegiul 1 Camera Deputaților și Senat, deputatul Gheorghe Dragomir, și senatorul Puiu Hașotti, au reluat duminică, 2 decembrie a.c., seria deplasărilor în teritoriu.

Cei doi parlamentari s-au deplasat în comunele Cogealac, Fântânele și Lumina, unde, în prezența a sute de localnici, și-au lansat candidaturile pentru un nou mandat de deputat și senator la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Împreună cu primarii Gheorghe Alexa, Gheorghe Popescu și Dumitru Chiru și echipele de consilieri locali, cei doi parlamentari le-au vorbit cetățenilor prezenți despre necesitatea participării la vot în ziua de 9 decembrie. „Alegerile din 9 decembrie sunt o continuare a luptei cu Traian Băsescu. Aceste alegeri sunt cele mai importante din ultimii zece ani. Pentru ca USL să ducă schimbarea până la capăt, fiecare vot contează. De aceea, vă chemăm să vă exprimaţi prin vot toţi cei care aţi suferit în aceşti ani, oameni cinstiți care ați fost sfidați și umiliți de regimul Băsescu, pensionari, bugetari, profesori, medici, întreprinzători, șomeri. Într-un cuvânt, toți cei care vreți să vă recăpătați demnitatea și să fiți respectați de conducătorii dumneavoastră", a declarat președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir.

Acesta a subliniat și faptul că, dacă PDL se întoarce la guvernare, atunci toți românii vor suferi. „PDL a arătat ce poate: taie salarii și pensii, închide spitale, dă afară medici, polițiști și profesori, taie ajutoarele sociale, reduce indemnizația pentru mame, elimină subvenția la încălzire și face jaf din banii publici", a afirmat candidatul USL pentru Colegiul 1 Camera Deputaților, deputatul Gheorghe Dragomir.

La rândul său, candidatul USL pentru Colegiul 1 Senat, senatorul Puiu Hașotti, a afirmat că „o Românie puternică este o Românie normală și vrem o Românie normală pentru ca medicii să nu mai plece cu miile din țară, pentru ca profesorii să nu mai fie umiliți, pentru că vrem să nu mai tăiem pensiile, ba dimpotrivă, să le dăm înapoi și nu vrem să mai tăiem salariile, ba dimpotrivă, să le dăm înapoi. Și am început să o facem. Și vrem o Românie normală pentru că, atunci când suntem reprezentați în Uniunea Europeană, când suntem reprezentați la Bruxelles de președintele țării, să nu fim reprezentați de un om care stă cu capul plecat. Vrem să fim reprezentați de oameni normali, demni și să servească interesul național. Vrem o Românie normală, cu oameni demni, care să nu-și fi pierdut speranța".

Cei doi candidați USL la alegerile parlamentare din 09 decembrie au fost însoțiți la evenimentele de lansare a candidaturilor de numeroși reprezentanți ai Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, printre aceștia amintindu-i pe vicepreședintele PNL Constanța, Constantin Matei, pe Eugen Silaghi, membru al BPT al PNL Constanța, consilierii județeni Doina Carp, Baiazid Memiș, Marian Crușoveanu și Sorin Moceanu, consilierul local Radu Matei, președintele OFL municipiul Constanța, Ana Marcu, dar și pe președintele Organizației Municipale Constanța a TNL, Alexandru Gheorghiu.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Expert Forum susţine că BEC ar trebui să publice alături de lista de candidaturi propusă şi numărul de semnături declarat de către partidul politic sau candidatul independent!

15 Apr 2024 313

Otrăvurile din sondaje Cu cine vor vota constănțenii la alegerile locale?

14 Apr 2024 1064

15 partide și 7 candidați independenți au depus candidaturi pentru alegerile europarlamentare

13 Apr 2024 484

Primarul comunei Peștera, județul Constanța, Nicoleta Vrabie, a intrat în PNL. Candidează pentru un nou mandat (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 608

Cine sunt candidații PNL la primăriile din județul Constanța. Lista oficială (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 1822

LIVE VIDEO+TEXT Liderii PNL sunt prezenți la Constanța la lansarea candidaților partidului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 1168

ZIUA LIVE Septimiu Bourceanu (PNL) - „Dacă la Constanța era blat, PSD nu avea contracandidați"! (VIDEO)

10 Apr 2024 687

ZIUA LIVE Politica faptelor versus Constanța proiectelor! (FOTO+VIDEO)

10 Apr 2024 459

PNL Constanța își lansează candidații pentru alegerile locale! Președintele PNL, Nicolae Ciucă, prezent la eveniment

10 Apr 2024 704

Universitatea Ovidius din Constanța a găzduit testarea candidaților înscriși la Concursul național organizat de ANFP

05 Apr 2024 676

ZIUA LIVE Ce proiecte au candidații PNL pentru primăriile comunelor Cobadin și Tortoman (GALERIE FOTO+VIDEO)

04 Apr 2024 660

LIVE VIDEO+TEXT Biroul Politic Național a validat candidații PSD pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)

27 Mar 2024 3658

Când vor fi anunțați candidații PSD la Primăria și Consiliul Județean Constanța

26 Mar 2024 1026

Felicia Ovanesian strânge semnături pentru a candida ca independent la Primăria Municipiului Constanța

23 Mar 2024 1002

Cine sunt candidații AUR la alegerile locale din județul Constanța. Lista oficială (DOCUMENT)

23 Mar 2024 5642