Vicepreşedintele CJ Alba Duşa a trimis Armata fără combustibil la parada de 1 Decembrie!

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman (PNL) susţine că Armata a IV-a Transilvania a fost trimisă la parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia fără combustibilul necesar şi solicită demisia ministrului Apărării, Mircea Duşa, pentru ”ofensa adusă Armatei şi românilor”.
 
Vicepreşedintele CJ Alba a transmis, sâmbătă seară, un mesaj public în care susţine că ministrul Mircea Duşă a trimis Armata a IV-a Transilvania la parada de Ziua Naţională de la Alba Iulia fără combustibilul necesar, iar Primăria şi Consiliul Judeţean au fost nevoite să cumpere circa 3.000 de litri de motorină pentru repetiţii şi paradă, relatează Mediafax.
 
”Este un fapt unic în istoria Zilei Naţionale a României de la Alba Iulia: ministrul Duşa a trimis Armata a IV-a Transilvania la paradă la Alba Iulia fără combustibilul necesar. Prin urmare, Primăria si Consiliul Judeţean Alba au acoperit necesarul de circa 3.000 de litri de motorină pentru repetiţii şi paradă! Pentru ofensa adusă Armatei şi românilor de Ziua Naţională, cer demisia ministrului Duşa, care cred că astfel demonstrează că este mândru că este român”, arată Florin Roman.
 
Manifestările organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naţionale cuprind, în acest an, şi o paradă la care vor participa peste 800 de militari, dar şi autovehicule militare şi tehnică de luptă. Defilarea se va încheia cu o formaţie de zbor alcătuită din aeronave de luptă MiG-21 Lancer din dotarea Bazei 71 Aeriene ”General Emanoil Ionescu” de la Câmpia Turzii.
 
Sursa foto: arhivă

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.