Stiri calde

Vicepreşedintele Comisiei SPP, declarații despre anchetă

Vicepreşedintele Comisiei de anchetă activităţii SPP, deputatul PNL Victor Paul Dobre, a afirmat marţi că prima persoană care ar trebui să fie invitată să dea explicaţii în Comisie este Liviu Dragnea, deoarece el este cel care a sesizat nereguli în activitatea SPP. El susţine că premierul Viorica Dăncilă, vicepremierul Paul Stănescu şi miniştrii care au renunţat la paza serviciului ar trebui, de asemenea, să se prezinte la Comisie pentru a argumenta decizia, scrie România TV.
 

"Nouă ni se pare o chestiune de bun simţ ca în primul rând să-l inviţi pe cel care s-a plâns. În orice procedură administrativă, juridică, dacă cineva face o plângere, o reclamaţie, el este primul invitat să ne spună şi nouă ce s-a întâmplat. În acest context, opinia noastră foarte clară este că primul invitat trebuie să fie colegul nostru, Liviu Dragnea, să ne spună care e necazul, cu ce l-a supărat domnul Pahonuţu", a spus Paul Dobre.


El susţine că premierul Viorica Dăncilă şi miniştrii care au renunţat la paza serviciului ar trebui, de asemenea, să se prezinte la Comisie pentru a-şi argumenta decizia.

"În acelaşi timp, cred că la fel de important este să invităm viceprim-ministrul Paul Stănescu care s-a pronunţat şi el in spaţiul public, de asemenea, doamna prim-ministru, miniştrii care au renunţat probabil cu o motivaţie serioasă la SPP. Domnia sa (Viorica Dăncilă - n.r.) a luat decizia să renunţe la SPP, urmare celor afirmate. Vrem să ştim şi noi motivaţia".

Întrebat cum i se par reprezentanţii PSD din Comisia care anchetează activitatea SPP, acesta a spus: "Nu cred că foarte entuziasmaţi, dar asta e problema lor (...) Noi nu putem porni o discuţie decât de la obiectul sesizării, pentru că această hotărâre este hotărârea plenului reunit, o respectăm, dar n-are nicio expunere de motive, nu scrie nicăieri de unde, ce cum".

Sursă: România TV
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alertă. Un subofiţer SPP a fost găsit împuşcat în camera sa din incinta bazei ONU din Libia. Autoritățile au deschis o anchetă

12 Dec 2018 844

Declaraţie de avere - Constanţa Florentina Florea, şef birou Achiziţii Publice în cadrul ARR (documente)

31 Oct 2018 537

MApN Cel mai important exercițiu de securitate cibernetică din România, la Palatul Snagov lângă București

11 Oct 2018 594

Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul" a depus reclamaţii de plagiat. Cine sunt cei vizaţi (documente)

11 Oct 2018 527

Întrevederea Dăncilă-Juncker nu a mai avut loc. Premierul a mers la aeroport însă preşedintele CE a plecat spre hotel

17 Sep 2018 452