UPDATE. Vicepreședintele PNL, deputatul Victor Paul Dobre, la Constanța. Susține o conferință de presă

Vicepreședintele Partidului Național Liberal, deputatul Victor Paul Dobre, împreună cu președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, și liderul consilierilor județeni liberali, Marian Iordache susțin astăzi de la ora 09.30, o conferință de presă la sediul Filialei PNL Constanța. 

UPDATE. ora 10.00

La rândul său, Bogdan Huțucă, a subliniat că reforma administrației publice locale ar genera mai multe resurse, prin reducerea costurilor, și va asigura un aparat mult mai eficient.
 
Marian Iordache, liderul consilierilor județeni ai PNL, spune că bugetul din acest an al CJC este mai sărac.
 

”Dorim ca, prin  proiectele pe care le promovăm la CJC, nicio școală din județ să nu mai aibă toaleta în curte. Am depus 11 proiecte, dar niciunul nu a ajuns pe ordinea de zi a ședințelor CJC” - a adăugat Marian Iordache.

De asemenea, PNLnl-iștii vor susține proiectul de înființare a unui spital pentru copii la Constanța.

”Crearea acestui spital este importat pentru Constanța, a precizat Cristian Zaharciuc. Județul Constanța are nevoie de acest spital. Acum Secția de Pediatrie din cadrul Spitalului Județean Constanța are 75 de paturi” – a mai spus Cristian Zaharciuc.

 
Stelian Gima, consilier județean a vorbit despre necesitatea înființării la Constanța a unui teatru pentru copii.
 

”Actuala administrație județeană ar putea intra în istorie prin crearea unui teatru pentru copii. Propunem CJC demararea acestui proiect. Am identificat și un teren care este situat în spatele Planetariului" a anunțat Stelian Gima. ”Estimăm că acest teatru pentru copii ar costa 2 milioane de euro" a mai punctat Stelian Gima.

"Dorim ca CJC să își arate disponibilitatea de implementare a acestor proiecte. Să fie demarate studii de fezabilitate. Să se stabilească ce este mai oportun pentru locuitorii Constanței. Noi vrem din partea CJC disponibilitate" a menționat Bogdan Huțucă.

 
UPDATE. ora 9.45

Vicepreședintele PNL Victor Dobre a declarat că zona de sud est este o zona puternică și bogată și pe plan politic.

”Constanța a dat oameni de vârf în PNL” a spus Dobre. 


Acesta a mai precizat că săptămâna viitoare PNL va cere demiterea ministrului Muncii pentru proasta gestionate a legii salarizării. 

"Actuala administrație publică a României este o administrație creată de Ceaușescu la mijlocul anilor 60. Această administrație nu a mai fost schimbată și avantajează PSD. România este și singura țară care nu a adoptat măsuri de reformă majore în ceea ce privește administrația publică centrală și locală. Trebuie o reformă majoră a admnistrației publice centrale. Ar trebui să avem 15 miniștri” - a declarat Victor Paul Dobre. 


Tot el a menționat ca trebuie desființate adminstrațiile publice locale din 1500 de locuitori. Acesta a mai propus să fie mărite mandatele aleșilor locali pentru ca aceștia să poată duce la bun sfârșit proiectele demarate. 




 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Organizația de tineret a PSD Murfatlar a trecut în corpore la filiala PNL din localitate

28 Mar 2024 564

Gabriel Ciobanu, candidează la funcția de primar Partidul Național Liberal, filiala Constanța susține un pol electoral unit cu toate forțele de dreapta, pentru localitatea Agigea!

27 Mar 2024 895

UPDATE Demisie în bloc la PSD Valu lui Traian! Întreaga organizație s-a alăturat Partidului Național Liberal. Ce spune Mirela Matichescu

27 Mar 2024 1373

Liderii coaliţiei au stabilit primul loc pe lista comună de la alegerile europarlamentare și candidaturile comune la Sectoarele 1, 2 şi 5 ale capitalei

25 Mar 2024 572

Ședință a Consiliului Politic Naţional al PNL. Ce subiecte se află pe ordinea de zi

24 Mar 2024 591

LIVE TEXT + VIDEO PNL Tulcea, o nouă rundă de lansare a candidaturilor la funcția de primar!

22 Mar 2024 1384

BPN al PNL a validat candidatura președintelui PNL Iași, Alexandru Muraru, la alegerile europarlamentare

21 Mar 2024 491

Vergil Chițac și Florin Mitroi, validați în ședința BPN al PNL

21 Mar 2024 740

Deputatul Bogdan Huțucă „Din 31 martie, județul Constanța va fi poarta Schengen a României “

21 Mar 2024 737

BPN al PNL a validat candidații pe lista comună cu PSD la europarlamentare. Consiliul Național, convocat pe 24 martie

21 Mar 2024 526

Comuna Fântânele, din județul Constanța, a rămas fără Consiliu Local Mai mulți aleși locali au demisionat, iar ultimii patru au fost radiați din PNL. Cu toții și-au pierdut mandatele!

21 Mar 2024 1032

Ramona Chiriac vrea să se retragă din fruntea listei PSD-PNL la alegerile europarlamentare (PRESA)

21 Mar 2024 441

Candidatul PSD - PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu - „Împreună vom învinge un oraş bolnav şi-l vom face sănătos“

20 Mar 2024 382

Bogdan Bola îl susține pe Stelian Ion în cursa pentru Primăria Constanța „E nevoie de o schimbare, înfrățirea PNL și PSD este evidentă"!

20 Mar 2024 728

Huțucă (PNL) „NATO construiește cea mai mare baza militară din Europa în județul Constanța!"

19 Mar 2024 680