Stiri calde

Victor Ponta "Sper 2015 să fie anul potrivit - cu listarea Portului Constanţa"

Premierul Victor Ponta a deschis luni şedinţa de tranzacţionare a Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Victor Ponta consideră că listările realizate până acum pentru companiile Transgaz, Romgaz, Nuclearelectrica, Electrica au fost operaţiuni de succes, informează ştiripesurse.ro.

"Acest lucru ne obligă să continuăm programul şi să reuşim cât mai curând - sper 2015 să fie anul potrivit - cu listarea Hidroelectrica, a Companiei Energetice Oltenia, a Companiei de Aeroporturi Bucureşti, a Portului Constanţa şi a celorlalte companii care încă se află în portofoliul Guvernului şi care au nevoie, în primul rând, de o creştere a capitalului, în al doilea rând de un management performant şi proceduri transparente de conducere. Aşa încât, dacă în 2013 şi 2014 au fost ani de dezvoltare pentru BVB, îmi doresc ca 2015 şi 2016 să continue", a mai declarat premierul.
La deschiderea şedinţei BVB de astăzi au luat parte preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară, Mişu Negriţoiu, vicepreşedinte ASF Mircea Ursache, preşedintele Consiliului de Administraţie al BVB, Lucian Anghel, directorul general al BVB, Ludwik Sobolewski, precum şi reprezentanţi ai autorităţilor de reglementare şi ai mediului de afaceri.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.