Vizită importantă în ConstanţaMinistrul Agriculturii din China, Han Changfu, încântat de mâncărurile tradiţionale dobrogene

Ministrul Agriculturii din China, Han Changfu, a ajuns astăzi în Constanţa. Acesta a vizitat, începând cu ora 10.30, Institutul de Cercetare – Dezvoltare pentru creşterea ovinelor Palas.

Printre cei care l-au întâmpinat la institut au fost prefectul Constanţei, Radu Volcinschi, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Cristian Darie şi directorul Institutului de Cercetare – Dezvoltare pentru creşterea ovinelor Palas, Radu Răducu.

Ministrul Agriculturii din China, Han Changfu, a degustat produse tradiţionale româneşti precum brânza, zacusca şi plăcinta cu brânză, a văzut rasele ovinelor care sunt crescute în Constanţa. De asemenea, acesta a primit o diplomă de excelenţă şi trandafiri roşii.

După vizita de la institut, Han Changfu va vizita Portul Constanţa şi crama Murfatlar. Vizita se va încheia la punctul turistic Murfatlar cu o masă festivă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oaspete de seamă în Constanţa Ministrul Agriculturii din China, Han Changfu, fascinat de produsele dobrogene (galerie foto)

31 Oct 2014 2250