Vrăjitoarea lui Diaconescu şi fiica acesteia, arestate preventiv

 
Vrăjitoarea lui Dan Diaconescu şi fiica acesteia au fost arestate preventiv pentru înşelăciune. Ildiko Balmuş este acuzată că a cerut bani de la zeci de persoane care aveau probleme de sănătate, păcălindu-le că le oferă tratamente miraculoase pentru diverse boli. În numai un an, vrăjitoarea lui Diaconescu a reuşit să obţină pentru serviciile ei nu mai puţin de 40.000 de euro.

De acum, vrăjitoarea lui Dan Diaconescu, Ildiko Balmuş, va putea avea viziuni la închisoare, întrucât a fost arestată pentru 30 de zile. Ildiko este acuzată că a înşelat mai multe persoane, cărora le-a spus că are puteri paranormale şi viziuni, potrivit România TV.

Vrăjitoarea şi fiica acesteia le promiteau oamenilor că îi pot vindeca de boli incurabile, şi chiar pot dezlega vrăji şi blesteme. Le vindeau şi produse considerate a fi miraculoase. Tratamentele erau destul de costisitoare, femeile cereau între 500 şi 120.000 de lei.

În doar un an de zile au obţinut cât un apartament în Capitală, 40 mii de euro păcălind şapte oameni.

Asta i s-a întâmplat şi unui fost poliţist bucureştean, care s-a dus la vraci pentru o şedinţă de bioterapie şi a ajuns clientul perfect pentru probleme în dragoste. Ca să-i aducă iubita înapoi, Ildiko l-a taxat pe fostul om al legii cu nu mai puţin de 120.000 de lei, adică vreo 27.000 de euro.În dosar mai implicaţi soţul şi fiul femeii, dar ei sunt cercetaţi în stare de libertate.




Sursa: România TV
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.