Yahoo news La Moscova a fost aleasă Miss Univers 2013. Vezi cine e și cum arată norocoasa

Maria Gabriela de Jesus Isler Morales, sau Gabriela Isler, în vârstă de 25 de ani a fost aleasă Miss Univers în cadrul unei ceremonii strălucitoare desfășurate la Moscova. Tânăra este prezentatoare de televiziune. La concursul de Miss a participat și anul trecut la etapa națională, iar în acest an a fost aleasă să reprezinte Venezuela la Miss Univers 2013. Născută la 21 martie 1988, are dimensiunile pe care orice fată și le dorește 90-61-90, și o înălțime de 1m 79cm.

La competiție au participat 86 de concurente din întreaga lume, iar spectacolul a fost vizionat de milioane de telespectatori. Câștigătoarea de anul trecut, Olivia Culpo, din Statele Unite, a pus coroana de diamante pe capul  noii câștigătoare. Succesul Gabrielei, face ca ea să fie a șaptea reprezentantă a Venezuelei care câștigă acest titlu. Tânăra, foarte emoționată, a declarat că este încă în stare de șoc, dar cu toate acestea se simte fericită.

Concursul, al cărui slogan este ,,încrederea în frumos," a fost organizat pentru prima dată în 1952, în Palm Beach, Florida, Statele Unite. Tinerele participate nu trebuie să fie căsătorite sau însărcinate, pentru a-și putea exercita pe deplin obligațiile pe care le are cea care câștigă marele titlu. Printre acestea numărându-se participarea la acțiuni caritabile și cele de prevenire a răspândirii Sida.

Sursa: YahooNews






























































Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.