Protest pe faleza Cazinoului "Yes, we care!"

 
Un nou protest al celor care apără drepturile animalelor este anunţat pentru sâmbătă, începând cu ora 15.00, pe Faleza Cazinoului din Constanţa. Manifestarea este organizată de Baricada Verde şi face parte din protestul internaţional "Yes, we care!", care se va desfăşura, pe 16 mai, în 20 de mari oraşe ale Europei.
Activiştii pentru protecţia animalelor vor să atragă atenţia asupra modului în care sunt capturaţi şi trataţi câinii, în biobazele pentru animale fără adăpost. De asemenea, ei mai cer o anchetă privind modul în care sunt cheltuiţi banii public alocaţi pentru gestionarea câinilor maidanezi şi efectuarea de campanii de informare.

În urma controalelor făcute de autorităţile sanitare, la începutul lunii, trei adăposturi de câini din Constanţa au fost închise, ca urmare a neregulilor găsite.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Dan

24 Oct, 2015 00:29

YES WE CARE e un mare bluf! Manipularile sunt cusute cu ata alba. Gasim pe siteurile iubitorilor de animale "Londra a iesit in strada". Fals! Nu, Londra n-a iesit in strada, ci activistii pentru drepturile animalelor din Londra au iesit in strada. Londonezul de rand n-are nicio treaba cu cainii din Romania. Dar manipularea nu se opreste aici. Marea Britanie EUTANASIAZA animalele fara stapan, si nu de ieri, de azi, ci de ani de zile. De ce ar protesta UK impotriva unui procedeu pe care ea insasi il aplica de multa vreme? In realitate nu vedem pancarte care sa ceara interzicerea eutanasiei, ci pancarte care cer incetarea CRUZIMII. Eutanasia nu este insa cruzime, nicio tara civilizata nu o priveste ca pe o cruzime. Ai nostrii folosesc insa din plin aceasta confuzie. Ok, daca exista cruzime fata de animale, atunci ea trebuie sa inceteze. E ilegala si inumana, dar eutanasia NU ESTE CRUZIME. Este un act nedureros, nu intra la cruzime. Daca este facuta dupa lege. N-am vazut insa pancarte cu VREM O EUTANASIE CORECTA. Cand voi vedea, voi crede. Pana atunci nu.

Ion

15 May, 2015 12:43

Pai si solutia ar fi sa-i lasam din nou pe strada??? Ca asa se intelege... reteritorializare, cum a fost din 90 pana in 2014... Parca n-ar fi bine...

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.