LIVE Text Ziarul Info Sud-Est ne cheamă să spunem STOP! batjocurii Palatului Regal. Deschiderea expoziției din stațiunea Mamaia (galerie foto+video)

Deloc întâmplător, astăzi, când se comemorează 81 de ani de la dispariția Reginei Maria, cea care a lăsat moștenire dobrogenilor numeroase edificii catalogate de patrimoniu, ziariștii de la Info Sud-Est cheamă societatea civilă constănțeană să se alăture unui demers cu-adevărat sisific, în care Andreea Pavel, Cristian Leonte și Florin Anghel au crezut de la primul rând scris și dat publicității în urmă cu cinci ani.

Odiseea campaniei de presă pe care acești profesioniști ai jurnalismului au trăit-o poate fi citită în interviul de astăzi oferit de Andreea Pavel colegei noastre Lavinia Siclitaru, aici.

La această oră, în fața ruinei Palatului Reginei din stațiunea Mamaia este distribuită ediția specială a ziarului Info Sud-Est, cuprinzând materialele celor 12 planșe expuse, precum și stickere și vederi cu palatul și chipul Reginei Maria.

UPDATE:
La eveniment participă viceprimarul Răsăuțeanu Costin, consilieri locali, Emil Plopeanu - decanul Facultății de istorie, Raluca Andreea Trandafir -președintele Comisiei de Cultură a Consiliului local Constanța, arhitectul Radu Cornescu, Doina Cornea din cadrul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Traian Antoniadis și Mihnea Hagiu din partea Comunității Elene, Corina Apostoleanu - directorul Bibliotecii Județene Constanța, colegi din presă care îi susțin pe ziariștii de la Info Sud-Est.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.