UPDATE 75 de cazuri au solicitat ajutorul SLN Ziua Internațională a Marinei Comerciale, serbată la Constanța

Sindicatul Liber al Navigatorilor marchează la Constanța Ziua Internațională a Marinei Comerciale, pentru a evidentia importanța navigației în lume.

„Aceasta zi trebuie sărbătorită așa cum se cuvine în România, mai cu fast, pentru că suntem o țară maritimă. România trebuie să încurajeze oamenii să îmbrătişeze meseria de navigator. România trebuie să încurajeze școala navală, ca sprijin pentru navigatori și să ne gândim la viitorul acestei școli", a declarat președintele Sindicatului Liber al Navigatorilor, Adrian Mihălcioiu.


UPDATE 1, ora 10.52

„În ultimele două luni, 75 de cazuri au fost sesizate de navigatori români aflați pe nave în străinătate, care au avut probleme si care au solicitat ajutorul SLN. Numărul acestora este mai mare decât în anii trecuți”, spune Adrian Mihălcioiu. El mai adaugă că „din cele 75 de cazuri, venite de la navigatori care nu fac parte din sindicat, organizația a intervenit doar în cinci cazuri, foarte grave, pe care le-a soluționat cu succes”.


Citește și: Astăzi se serbează Ziua mondială maritimă!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Liderul SLN, Adrian Mihălcioiu, de Ziua Internaţională a Marinei Comerciale „Avem în faţă multe provocări. Ne dorim ca navigatorii români să fie acoperiţi legal“

29 Sep 2017 2922

Raport de Ziua Internaţională a Marinei Comerciale Îngrijorător! Tot mai multe probleme semnalate de navigatori pe navele pe care lucrează!

30 Sep 2016 2210

Film dedicat navigatorilor de pe Marea Neagră Documentarul va fi prezentat la Festivalul Ursul de Aur, de la Berlin

26 Sep 2014 2207

Ziua Internaţională a Marinei Comerciale „Dark side of Black Sea“, film documentar proiectat la Constanţa

25 Sep 2014 2651