Stiri calde

Zorba's Tavern din Neptun, închisă definitiv de Protecţia Consumatorului. Amendă record!


Amendă record pentru firma pe care funcţionează terasa din localitatea Neptun, din judeţul Constanţa, unde a avut loc o altercaţie între comisarii de la Protecţia Consumatorului Constanţa şi clienţii localului. Vorbim de Zorba's Tavern, din Neptun. Potrivit şefului CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, vineri, 3 august, a emis o decizie prin care s-a dispus închiderea definitivă a localului. A fost sancţionat cu 30.000 de lei pentru obstrucţionarea controlului şi câte 10.000 de lei pentru depozitare şi proceduri periculoase.

Un scandal a avut loc, acum câteva zile, la Zorba Grecul, terasă aflată pe plaja din Neptun, unde un comisar din cadrul Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa, Ecaterina Scânteie, a fost agresată de un client aflat în stare de ebrietate. Ulterior, a intervenit şi şeful CJPC, Horia Constantinescu, care a fost agresat de mai multe persoane, pe terasa localului.
 
În urma altercaţiei, a fost deschis un dosar penal pentru ultraj şi, potrivit CJPC, urmează să fie aplicată o sancţiune de 30.000 de lei pentru obstrucţionarea controlului din data de 1 august, dar şi cea a opririi temporare de prestări servicii din cauza lipsa plaselor de ţânţari. La conferinţa de presă din data de 2 august a venit şi administratorul societăţii terasei, Cătălin Ciripan, care s-a contrazis cu şeful CJPC Constanţa. Cătălin Ciripan este administratorul societăţii Horezu Pub SRL, pe care funcţionează Zorba Grecul Tavern.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident rutier în Lazu, judeţul Constanţa. O maşină s-a urcat pe parapet. Ambulanţa la faţa locului (galerie foto+video)

28 Dec 2018 1321

Primăria Constanţa, amendată în problema locurilor de joacă. Sancţiunea a fost anulată definitiv

20 Dec 2018 371

Cine îl judecă pe Liviu Dragnea. Legături cu Radu Mazăre, Nicuşor Constantinescu şi Dosarul Retrocedărilor din Constanţa

10 Nov 2018 1619

Decizie fără precedent. CJPC Constanța cere închiderea unui supermarket din Eforie Nord. A fost aplicată amendă uriașă

16 Oct 2018 3584

Nicuşor Constantinescu, executat silit! A fost somat, atât în penitenciar, cât şi la domiciliu, să restituie un prejudiciu Consiliului Judeţean Constanţa. A refuzat (document)

10 Oct 2018 6858

Dezastru la restaurantul "Vraja Mării" din staţiunea Costineşti. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri. Ce spun comisarii CJPC (galerie foto + video)

24 Aug 2018 4793

Cine este patronul societăţii pe care funcţionează terasa unde a avut loc scandalul între şeful CJPC, Horia Constantinescu, şi clienţi

03 Aug 2018 1313

Horia Constantinescu, faţă în faţă cu patronul localului din Neptun, unde a fost bătut de clienţi (galerie foto+video)

02 Aug 2018 6032

UPDATE. Scandal la o terasă din stațiunea Neptun în timpul unui control al CJPC Constanța. Comisarii au fost agresați (galerie foto+video)

01 Aug 2018 5413