Astrocafe Horoscop pentru vineri, 08 octombrie 2021

Berbec

Este posibil ca astazi sa fii din cale-afara de precaut si chiar temator, cand vine vorba de decizii sau actiuni care presupun o cheltuiala de resurse (timp, bani, experienta). Din acest motiv, cooperarea cu un colaborator sau partener poate fi afectata, pentru ca esti tot timpul in garda si ai permanent senzatia ca cineva vrea sa te pacaleasca. Sugestia Astrocafe.ro este sa te relaxezi putin si sa renunti la suspiciuni nefondate. Protejeaza-ti finantele, dar fara a compromite relatiile.

Taur

O zi destul de tensionata in ce priveste relatia cu superiorii, cu o persoana cu autoritate sau cu un colaborator. Tinzi sa fii destul de rigid, sa tii cu dintii de convingerile tale si sa te opui schimbarilor absolut necesare, care pot sa apara. Nu este exclus ca la locul de munca sa se schimbe niste reguli sau termenii unei colaborari pe linie juridica, insa incearca sa te adaptezi din mers si sa privesti lucrurile ceva mai optimist.

Gemeni

Atentie la eventuale greseli pe care le poti face fata de colegii de munca, sau la erorile care se pot strecura in cadrul activitatilor desfasurate, mai ales daca lucrezi cu acte oficiale. In cazul unei astfel de greseli, abtine-te sa invinovatesti pe cineva, pana nu lamuresti situatia. In rest, este o zi buna. Inspiratia este la cote maxime, de asemenea si exprimarea artistica. De aceea, e foarte bine, ca daca ai o idee de proiect, sa faci tot posibilul pentru a o materializa.

Rac

Foarte multa creativitate, intuitie, nevoie de manifestare a unui talent. Numai ca exista o usoara tendinta spre sensibilitate excesiva, manifestata mai ales in relatia cu persoana iubita. Cu alte cuvinte, tinzi sa iei totul personal si sa te superi ori de cate ori asteptarile tale nu sunt satisfacute. In schimb, zona financiara este foarte bine sustinuta, insa e vorba despre banii veniti din munca proprie si nu din speculatii sau jocuri de noroc. In urmatoarele zile pot veni sume de bani constistente.

Leu

Desi te afli intr-o perioada in care viata sociala este importanta iar comunicarea castiga teren, astazi se pare ca ai nevoie de putin spatiu numai pentru tine, de liniste si introspectie. Sunt recomandate activitatile care presupun cooperare cu membrii familiei, pentru ca este un moment bun pentru decizii care privesc securitatea materiala si administrarea bugetului. Totusi, incearca sa fii mai tolerant in ce priveste reactiile partenerului, chiar daca uneori ti se par deplasate.


Fecioara

S-ar putea sa fii nevoit sa te ocupi de lucruri care nu-ti fac nicio placere, cum ar fi plimbarea unor acte de la o institutie la alta, remedierea unei erori aparute la locul de munca, asteptarea la cozi pentru obtinerea unei semnaturi sau aprobari si cautarea unor persoane care sa te ajute in aceste demersuri. Insa, chiar daca faci aceste lucruri impotriva vointei tale, abordeaza-le cu responsabilitate si vigilenta, pentru a evita incurcaturi greu de indreptat ulterior, mai ales ca sunt si niste bani la mijloc, pe care poti sa-i pierzi din neglijenta sau poti sa-i castigi daca esti atent.

Balanta

Esti preocupat de siguranta materiala si de unele castiguri care pot veni in urma unei afaceri sau a unui proiect in care eziti sa te implici deocamdata. Totusi, pentru orice investitie, ar trebui sa mai astepti putin, pentru ca exista predispozitie catre decizii gresite in acest sens. In plus, in a doua parte a zilei poate aparea o cheltuiala neprevazuta, asa ca pastreaza-ti o rezerva pentru orice eventualitate. Sprijinul pare sa vina de la un prieten de incredere, dispus sa-si puna la bataie niste resurse pentru a te scoate dintr-un impas.

Scorpion

S-ar putea sa te simti depasit de evenimente sau sa ai senzatia ca acestea se deruleaza intr-o directie nedorita si mai ales, imposibil de schimbat. De asemenea, este posibil ca toate indatoririle sa ti se para o adevarata corvoada, mai ales ca nu stai excelent la capitolul tonus si nici nu primesti confirmarile, aprecierea si recunoasterea de care ai nevoie. Mai mult decat atat, superiorii par sa aiba tot timpul reprosuri la adresa ta. Toate aceste experiente au insa rolul de a te avertiza ca e momentul pentru o pauza si o analiza atenta si sincera a actiunilor tale.

Sagetator

Daca peste ai primit vreo propunere interesanta sau pur si simplu s-a nascut o aspiratie noua sau o idee interesanta, acum este momentul potrivit pentru a te gandi la asta in liniste si pentru a strange informatiile si datele necesare. Insa, chiar daca nu toate vestile sunt grozave in privinta noilor planuri pe care le ai, nu da inapoi, ci ai rabdare si mai ales, cere mai multe pareri din mai multe surse.

Capricorn

Atentie la promisiunile sau impartasirile pe care ti le face astazi un prieten sau o cunostinta. Mai intai asigura-te ca intentiile acestei persoane sunt onorabile si ca nu are un interes ascuns. Cu atat mai mult daca este vorba despre bani sau despre alte resurse pe care e nevoie sa le pui la bataie, in ideea ca ti se vor intoarce cu varf si indesat. Cu alte cuvinte, protejeaza-ti resursele, indiferent de natura lor, si triaza cu atentie informatiile primite.

Varsator

Astazi se pot reactiva niste ambitii profesionale, pe care ai sanse sa le realizezi, doar ca este foarte importanta atitudinea pe care o adopti in relatia cu sefii sau cu colaboratorii. Integritatea si moralitatea sunt valorile de la care nu ar trebui sa te abati cu niciun pret, oricat ar fi de mare tentatia. Cu alte cuvinte, toate demersurile pe care le faci trebuie sa fie in concordanta cu principiile tale si cu regulile din cadrul institutiei in care lucrezi. Fii sincer, recunoaste-ti greselile si promite doar ce poti face.

Pesti

Daca tocmai ai intrat intr-o noua colaborare sau esti pe cale sa o faci, ziua de astazi probabil va fi dedicata demersurilor juridice, administrative sau de documentare. Numai ca, fie nu ai chef pentru astfel de activitati, fie incerci sa reduci timpul alocat pentru ele, iar asta face ca rezultatele sa fie departe de cele scontate. Norocul si sustinerea vin de la partenerul de viata sau o ruda apropiata, gata sa te sprijine, atat cu bani cat si cu sfaturi avizate.

Articol preluat de pe Astrocafe.ro

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 141

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 562

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 719

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 610

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 636

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 658

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 588

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 522

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 654

Horoscop pentru vineri, 12 aprilie 2024. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

12 Apr 2024 626

Horoscop pentru joi, 11 aprilie 2024. Relatiile parteneriale vor lua o alta turnură pentru una din zodii

11 Apr 2024 965

Horoscop pentru miercuri, 10 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

10 Apr 2024 602

Horoscop pentru marți, 09 aprilie 2024. Unul dintre nativi este hotărât să-și schimbe filozofia de viață

09 Apr 2024 627

Horoscop pentru săptămâna 08 - 14 aprilie 2024. Se anunță o perioadă de schimbări profunde pentru una dintre zodii

08 Apr 2024 631

Horoscop pentru luni, 08 aprilie 2024. Ce zodie trebuie să dea dovadă de prudență la cheltuieli

08 Apr 2024 612