Astrocafe.ro Atmosfera astrală DECEMBRIE 2018 - Granița dintre trecut și viitor

Atmosfera lunii Decembrie este liniștită în aparență, o perioadă în care pe de o parte revizuim ceea ce avem de revizuit atât în mentalitatea noastră, cât și în relațiile cu ceilalți. Însă, pe de altă parte este nevoie să ne pregătim pentru următorul an care se așterne înainte noastră la finele acestei perioade.

Din perspectiva dinamicii astrale se evidențiază următoarele evenimente, ce vor avea efecte asupra fiecăruia dintre noi pe segmentul de viață și activitate reprezentate de Semnele zodiacale în care se produc aceste evenimente.

Este vorba despre: revenirea planetei Venus, în mișcare directă, în Semnul Scorpionului pe 2 Decembrie, reluarea mersului direct al planetei Mercur în Semnul Scorpionului pe 6 Decembrie, faza de Lună nouă în Semnul Săgetătorului pe 7 Decembrie, Solstițiu de Iarnă pe 22 Decembrie și faza de Lună plină tot pe 22 Decembrie în Semnul Racului.

În general, luna Dcembrie este luna sărbătorilor de Iarnă, luna cadourilor, a vacanței, o perioadă de relaxare și distracție. Asta este dorința pământenilor, însă influxurile astrelor sunt cu totul altele.

Această discrepanță între ce vrea omul și ce-i oferă Universul duce, inevitabil, la situații și relații conflictuale, petreceri eșuate, probleme de sănătate de tot felul și în final majoritatea folosesc cu încredere și entuziasm replica bine că s-a dus și anul ăsta că tare prost a fost; sperăm că următorul va fi mai bun. Și de obicei nu este, astfel că povestea se repetă la nesfârșit.  

Revenirea lui Venus în Scorpion va readuce în prim-plan aspectele secrete ale unor relații, aspecte legate de bani, bunuri, moșteniri, partaje, însă va secretiza alte aspecte, în funcție de situație și de harta fiecărui individ. Venus în Scorpion va escalada conflictele amoroase, va accentua gelozia, posesivitatea, dorința de a cheltui banii altuia și de folosi bunurile altora cam fără discernământ, dialogurile tăinuite.

Reluarea mersului direct al planetei Mercur în Semnul Scorpionului pe 6 Decembrie ne va ajuta să ne limpezim mintea, gândurile, să ne îmbunătățim comunicarea și deciziile. Chiar dacă se reia jocul cu cărțile pe masă, chiar dacă dezvăluirile spectaculoase vor fi frecvente este spre binele tuturor să se cunoască și să se dizolve toate animozitățile din viața noastră. Pe moment ne va durea, dar timpul vindecă absolut orice și avem alte ajutoare astrale care ne vor îndulci amarul.

Articol integral pe www.astrocafe.ro

 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.