Astrocafe.ro Atmosfera astrală IUNIE 2019

Climatul astral al lunii Iunie este unul dinamic, astfel încât vom fi nevoiți de împrejurări, dar și de imboldurile sufletești personale, să ne adaptăm rapid la evenimentele în care suntem deja implicați sau la evenimentele care se vor ivi pe neașteptate.

Două Axe zodiacale se vor evidenția în mod special de-a lungul acestei luni, datorită încărcăturii planetare. Este vorba despre Axele Gemeni-Săgetător și Rac-Capricorn. Pe de altă parte, se vor petrece șase evenimente astrale cu impact direct, major și definitiv asupra noastră.

Primul eveniment astral din această lună este aspectul de Lună nouă care se formează pe 3 Iunie în Semnul Gemenilor. La acest moment, alături de Lună în Semnul zodiacal al Gemenilor se vor afla Soarele și Mercur, iar vizavi, în Semnul zodiacal al Săgetătorului se va afla Jupiter în mers aparent retrograd.

De la acest moment astral se deschide o nouă etapă socială, cu accent pe generațiile tinere, pe copii, pe relațiile dintre generații. Probabil să fie vorba despre schimbări sociale, legislative majore care privesc devoltarea și viitorul generațiilor tinere, evidențiindu-se totodată învățământul, călătoriile în scop educativ sau profesional, mass-media, schimbul de informații între instituții sau chiar între state, aspecte legate de inserția tinerilor în mediul social și pe piața muncii.

Între 4 și 27 Iunie, planeta Mercur va tranzita Semnul zodiacal al Racului, desfășurând astfel prima etapă a ciclului de retrogradare, ciclu care va avea loc de-a lungul acestei Veri pe două Semne zodiacale, respectiv pe Semnele Rac și Leu. Este bine să fim atenți la ceea ce gândim, ce discutăm, ce decizii luăm sau ce acte semnăm, deoarece la un moment dat vom fi nevoiți să revizuim totul. Mercur în Rac predispune la un mental lent, bazat pe afecte, la discuții tăinuite, la a fi concentrați mai mult pe lumea noastră interioară, pierzând uneori contactul cu realitatea cotidiană înconjurătoare.

În Rac se vor afla Marte și Nodul Nord al Lunii, astfel că dialogurile se vor purta pe tonuri înalte, punctate cu note agresive, se vor spune chestiuni importante, se vor descoperi informații care au stat ascunse multă vreme și care acum ies la iveală în chip nebănuit. Toate acestea vor duce la turnuri radicale și definitive în viața fiecăruia dintre noi. Nervozitatea și graba vor fi accentuate, de aceea este bine să fim prudenți. Multe din cele gândite, hotărâte sau făcute pe parcursul acestei luni se vor perpetua multă vreme de acum încolo, iar a ne controla mentalul și reacțiile este cea mai potrivită atitudine.

Articolul integral pe astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.