Astrocafe.ro Atmosfera astrală MARTIE 2019


Fundalul energetic al lunii Martie este foarte agitat. Dinamica cerească se schimbă radical și definitiv, astfel că trăim vremuri unice și irepetabile de-a lungul acestei vieți. De aceea este bine să ne pregătim cum se cuvine, să întâmpinăm tot ce ne rezervă astrele cu respect, cu bucurie, cu deschidere sufletească și mentală.
Vom fi nevoiți de împrejurări să ne implicăm în tot felul de activități și discuții la care nu ne-am fi gândit vreodată. Însă, în paralel, hazul de necaz, atât de familiar nouă, ne va însoți în permanență, reușind să trecem cu bine peste orice situație neplăcută, apelând cu încredere la doze constante de umor.
Din perspectiva astrală se produc șase schimbări majore. În mod special, ziua de 6 Martie are importanță covârșitoare pe termen lung și iată de ce.
În primul rând, planeta Venus pășește voios în Semnul Vărăstorului în seara zilei de 1 Martie, fiind un mărțișor valoros pentru toată lumea. Chiar dacă se îndreaptă cu pași repezi spre Luna neagră aflată, tot în Vărsător, va reuși să amelioreze neplăcerile create de aceasta.
Însă, va accentua tendința la flirt, tendința la un soi de frivol în relațiile cu ceilalți, aspect foarte păgubos pe termen lung. Este bine să ne controlăm impulsurile, să avem în vedere că nu este ceea ce pare și, alături de umor, să ne folosim și discernământul.
Este bine să fim atenți la activitățile de grup, care nu vor avea succesul dorit. Ba chiar tandemul Venus-Lună neagră în Vărsător va destrăma grupuri sau va scoate la iveală cele mai ascunse secrete sau detalii. Mai ales grupurile în care se află multe femei vor avea mult de furcă, deoarece femeile sunt vulnerabile pe toată durata lunii Martie.
În perioada 1 - 26 Martie, Venus va străbate Semnul Vărsătorului, ușurându-ne, atât cât ne permite harta natală a fiecăruia dintre noi, influențele Lunii negre, influențe destul de neplăcute. Astfel, nativii Vărsător în primul rând, apoi cei cu marcaje astrale importante în acest Semn vor simți adieri benefice și chiar vor reuși să zărească câte ceva din partea plină a paharului vieții lor.
Din seara zilei de 26 Martie, Venus se grăbește spre Semnul Peștilor, Semn în care se simte minunat, oferindu-ne influențe benefice dinspre acest Semn, pe segmentul de viață și activitate marcat de Semnul Peștilor în harta astrală personală.

Articolul integral pe:  www.astrocafe.ro

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.