Astrocafe.ro Atmosfera astrală OCTOMBRIE 2019

Fundalul astral al lunii Octombrie ne predispune la a relaționa cu multă lume, mai ales în plan socio-profesional. Relațiile cu ceilalți se vor modifica în general, fie la nivel de concepție, fie la nivel faptic, prin a relaționa cu totul altfel decât până acum.

Este o perioadă favorabilă pentru a ne selecta anturajul, a ne rafina felul în care comunicăm și relaționăm cu ceilalți. Totul este să fim realiști și să ne ascultăm impulsurile interioare care ne îndrumă spre o persoană sau ne depărtează de alta.

Pe de altă parte, vor ieși la iveală multe secrete din aceste relații, adevăruri incomode, unele de necrezut, atât la nivel personal, cât și la nivel social. Cu toate astea este spre binele nostru să aflăm tot ce ne trebuie pentru a ne îmbunătăți parcursul vieții.

Dintre Semnele zodiacale, Balanța și Scorpionul sunt cele mai active, deoarece sunt vizitate de planetele rapide. Astfel, în Balanță avem Soarele până pe 23 Octombrie, Mercur până pe 3 Octombrie, Marte își începe tranzitul în acest Semn din 4 Octombrie, iar Venus mai stă în Balanță până pe 8 Octombrie. Primele patru zile din această lună sunt foarte încărcate în plan relațional, fiind probabile răsturnări de situație deosebite, însă se vor lămuri și rezolva multe și mărunte între noi și ceilalți.

Odată cu trecerea lui Mercur în Scorpion în dimineața zilei de 3 Octombrie, cheful de discuții și de socializare se diminuează mult și vom deveni mult mai tăcuți, secretoși, chiar învăluiți, uneori, într-o mantie misterioasă. Vor fi favorizate însă, dialogurile tăinuite, dialogurile interioare, introspecția, meditația la cele sfinte și la evenimentele vieții, relațiile cu oamenii care ne pot ajuta să ne lămurim asupra aspectelor secrete, nevăzute ale situațiilor și relațiilor în care suntem implicați.  

Din 9 ale lunii, Venus îi va ține companie lui Mercur în Scorpion. Este o poziție delicată și chiar periculoasă, pe alocuri, pentru frumoasa și sociabila Venus. Tandemul Mercur-Venus în Scorpion ne aduce predispoziție spre relații și discuții frivole, multe dialoguri pe teme tabu, tendință și dorință de a experimenta aspectele umbrite ale vieții.

Cu toate acestea, ca să ne ducem până la capăt dorințele ascunse nu prea avem susținere, deoarece guvernatorul Scorpionului, Marte, își începe tranzitul prin Semnul Balanței, Semn de mare slăbiune pentru planeta curajului și a forței fizice. Venus în Scorpion în Semnul lui Marte, Marte în Balanță în Semnul lui Venus asta înseamnă o inversare de energii masculine și feminine, plus o mare slăbire a forțelor celor două planete. În concluzie, relațiile dintre sexe vor fi destul de distorsionate și ciudate. Așa că vom avea de-a face cu celebra zicală: de la voință la putință e cale lungă.

Articolul integral pe astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.